Вся нерухомість > Новини > У Києві спостерігається дефіцит у сфері торговельних приміщень високої якості
↑ До списку новин

У Києві спостерігається дефіцит у сфері торговельних приміщень високої якості

18 листопада 2010

Стан ринку на кінець вересня поточного року показує, що в Києві на даний момент присутні близько 907 700 квадратних метрів, що являє собою 326 квадратних метрів на 1 тисячу жителів. У цей показник включені всі об'єкти, які відносяться до категорії торгової нерухомості в Києві, і перевищує 5 квадратних метрів торговельної площі приміщення. Також в це число увійшли і торгові центри, у яких спостерігається велика кількість орендарів, і супермаркети разом з гіпермаркетами, які стоять в якості окремого будинку. Таким чином, в Україні спостерігається дефіцит на якісні торгові приміщення, згідно зі статистикою консалтингової компанії DTZ.

Згідно з даними компанії Domobaza.info, протягом перших дев'яти місяців поточного року в Києві здали в експлуатацію лише два об'єкти, серед яких знаходиться друга черга ТРЦ Sky Mall і гіпермаркет будівельних матеріалів Praktiker. Загальна площа цих об'єктів, яка відведена під оренду, складає 57 тисяч квадратних метрів. Введення в експлуатацію другої черги торгово-розважального центру Sky Mall, орендована площа якого становить 45 тисяч квадратних метрів, було проведено в другому кварталі поточного року. Перша черга, яка функціонує, починаючи з 2007 року, на даний момент зайнята гіпермаркетом від компанії Auchan. Також, у другій черзі в якості якірних орендарів виступає безліч відомих брендів, таких як ZARA, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, New Look, New Yorker, Top Shop, Marks & Spencer, а також кінотеатр, який представляє російську мережу «Кронверк Сінема».

Згідно з даними фахівців компанії Domobaza.info, девелопери заявляють, що протягом четвертого кварталу 2010 року в столиці планується здача в експлуатацію об'єктів торговельної нерухомості, загальна площа яких складе 28 900 квадратних метрів, серед яких буде гіпермаркет будівельних матеріалів Leroy Merlin, який представляє компанію ADEO Group, що буде розташований на Оболоні, гіпермаркет Novus, а також торговий центр, який буде нести в собі районне значення і буде перебувати на вулиці Бальзака, що на Троєщині.

Крім цього, експерти заявили, що в 2011 році планується відкриття торгово-розважального центру «Континенталь», що розташований в центральній частині Києва, а також другої черги ТРЦ Dream Town.

Будівельний сайт domobaza.info


Топ-оголошення

Продам будинок + ділянка 60 сот
4 кімнати, 79 кв.м, 60 соток, 9 700$, Продам будинок в с. Степанівка, Васильківський район. Земельна ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Васильківський р-н > Степанівка

Продам 1 комнатную квартиру в новом доме в жк Милос, Клубничный пер./7-я ст. Б. Фонтана, 5/16, 35 кв.м.
Клубничный пер., 1 комната, 35/-/- кв.м, 5/16, 57 000$, Продам 1 комнатную квартиру в новом доме в жк ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Топ-оголошення

Уникальное предложение! Понижение цены на 50%! Фасад 133 кв.м на Люстдорфской
Таирова, 133 кв.м, 650$/месяц, Люстдорфская дорога, 125 . Сдается ВЕЛИКОЛЕПНОЕ ФАСАДНОЕ помещение ...

Офісні приміщення > Здам > Одеса > Київський р-н

Предлагаю купить комплекс помещений сельскохозяйственного назначения.
партизанська, 170 000$, Общая площадь помещений 3600 кв.м.. Помещение общей площадью 1500 кв.м., ...

Інше > Продам > Дніпропетровська обл. > Солонянський р-н > Солоне

Семинарская/Канатная: продам перспективную 2к квартиру в уютном районе!
Семинарская ул., 11, 2 комнаты, 43/28/6 кв.м, 4/5, 39 500$, Семинарская / Канатная, продам квартиру, ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н