Вся нерухомість > Новини > У столиці з'явилося дешеве житло на добу
↑ До списку новин

У столиці з'явилося дешеве житло на добу

21 грудня 2010

У Києві з'явилося супердешеве житло подобово. В інтернеті та оголошеннях у маршрутках є пропозиції про спальне місце всього за 17-20 гривень за ніч!

ЛІЖКО-МІСЦЯ У ДВА ЯРУСИ. «Сегодня» зателефонувала по одному з таких і з'ясувала, які умови пропонують орендодавці економ-ночівлі. Місце виявилося в гуртожитку неподалік від зручної транспортної розв'язки - кінцевої швидкісного трамваю, на Софіївській Борщагівці. «У нас старенький, але чистий гуртожиток. Душ і кухня - на поверсі. На місяць коштує 510 гривень - тобто всього по 17 гривень за добу», - каже жінка. За її словами, кімнату доведеться ділити з 7-8 жінками чи чоловіками. «Місце отримаєте на двохярусному ліжку в теплій кімнаті: з опаленням у нас все добре», - запевняє Ганна. Вона розповідає, що якщо «домовитися» (гривень за 20-30), можна поселитися і в кімнаті «люкс» за ті ж гроші: «Там всього два двоярусних ліжка, косметичний ремонт, обігрівач на прохання і доброзичливі сусіди».

Гості столиці позитивно відгукуються про такий вид житла. «Приїжджали до Києва з Бердянська навесні погуляти. Нас було четверо. Зупинилися дуже задешево в одному з гуртожитків на лівому березі, під нього був перероблений приватний будинок. Було весело і затишно: сусідів було ще двоє, ми з ними пили чай, ділилися враженнями, радилися, як куди краще проїхати», - розповіла нам студентка Наталя Піроненко.

НАЙДЕШЕВШИЙ ЦЕНТР. Найдешевше місце в центрі нам вдалося знайти на бульварі Лесі Українки. «Це однокімнатна квартира з усім необхідним: є телевізор і навіть пральна машина. Плата - 250 гривень на добу, - розповіла нам ріелтор Олена з порталу nasutki.com.ua. - Квартира користується у нас шаленим попитом, особливо у студентів. Вони на сесіях живуть там по 15 чоловік! Ціна від кількості людей не залежить, наша справа - надати квартиру». За даними інших сайтів, економ-житло подобово в центрі можна зняти від 250 до 280 гривень за день проживання. Особливо багато таких пропозицій на околиці Печерська (район вулиці Кіквідзе).

КІМНАТИ ДЛЯ ДІВЧАТ. Суперекономваріант на лівому березі нам вдалося знайти в Дніпровському районі. Господар квартири пропонує місце в кімнаті, де вже живуть четверо дівчат, за 30 гривень на добу. «Спати потрібно на двоярусному ліжку. Проте житло - всього в п'яти хвилинах від метро «Дарниця», - рекламує свою квартиру Петро.

Владислава Сначова, газета «СЕГОДНЯ»


Топ-оголошення

Дача, Осокорки, ул. Садовая 75
Осокорки, 3 кімнати, 100 кв.м, 6 соток, 61 000$, Дача, Осокорки, ул. Садовая 75, Дом 100 кв.м. в 2-а ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київ > Дарницький р-н

Сдам жилье в Днепре-(г, Днепропетровск)-Украина
1грн/месяц, -Варианты аренды жилья -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, ...

Кімнати > Здам > Хмельницька обл. > Славутський р-н > Славута

Топ-оголошення

Здам житло в Дніпропетровську -(Дніпрі)-- Варіанти оренди житла
2 000грн/місяць, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам от ...

Кімнати > Здам > Львівська обл. > Мостиський р-н > Мостиська

Сдам жилье в Днепре-(г, Днепропетровск)-Украина
1$/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, длительно- Комнаты, ...

Кімнати > Здам > Луганська обл. > Перевальський р-н > Перевальськ

Сдам жилье в Днепропетровске, (г, Днепр) -Днепропетровская область --
1грн/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, длительно- ...

Кімнати > Здам > Одеська обл. > Ізмаїльський р-н > Ізмаїл