Вся нерухомість > Новини > Rose Park стане першим в Україні «зеленим» ТЦ
↑ До списку новин

Rose Park стане першим в Україні «зеленим» ТЦ

29 жовтня 2012

Компанія «Іммошан Україна», що входить до Групи Auchan оголосила, що проект, який раніше просувався на ринку під робочою назвою СІТІПАРК, отримав нове ім'я - Rose Park.

Будівництво великого торгово-розважального центру було почато в липні 2012 р. в Макіївці Донецької області.

«З одного боку, це назва втілює образ Донецького регіону, а з іншого боку передає еко-спрямованість ТРЦ. Торгово-розважальний центр з таким ім'ям цілком може претендувати на те, щоб стати ще одним символом Донецького регіону. Ми проводили дослідження ставлення до нової назви - і не тільки в Донецьку і Макіївці. Ми доїхали до Маріуполя, до Арцизска, щоб зрозуміти, що люди його полюблять», - прокоментував вибір нового імені директор з нерухомості девелоперської компанії Immoсhan, що входить в групу Auchan, Філіп Бертере.

Однак, незважаючи на ефектність назви, Ф.Бертере зізнався, що «Іммошан» не розглядає можливості подальшого поширення цього бренду.

«Ми дотримуємося принципу локальності, назвою повинна бути підкреслена специфіка регіону. Однак хочемо і в подальших своїх проектах використовувати в назвах ТРЦ частинку - Park, щоб продемонструвати наше бажання слідувати екологічним принципам і впроваджувати їх у повсякденне життя. Я думаю, у вашій країні це знайде відгук, оскільки українці люблять природу», - сказав Ф.Бретере.

Зведення торгово-розважального центру Rose Park здійснюється на прилеглій території до гіпермаркету «Ашан» в Макіївці Донецької області. Загальна площа майбутнього ТРЦ становить 48 тис. кв. м, торгова площа - 32,5 тис. кв. м, не включаючи площу гіпермаркету «Ашан». У торговельній галереї буде розміщено більше 120 магазинів, велика розважальна зона - 9-зальний кінотеатр-мультиплекс, дитячі ігрові центри, роллердром, каток, зона ресторанів.

ТРЦ Rose Park є об'єктом «зеленого» будівництва і стане еко-ефективною будівлею. В даний час в Україні немає реалізованих проектів, сертифікованих за системою оцінки «зеленого» будівництва, що пройшли перевірку на предмет відповідності певним стандартам еко-девелопмента. Rose Park стане першим в Україні торгово-розважальним центром, сертифікованим за системою «Зелена сертифікація», провідного і найбільш широко застосовуваного методу оцінки екологічної ефективності будівель, розробленого в 1990 р. британською компанією BRE Global. Дана система гарантує застосування кращих еко-ефективних практик під час будівництва та експлуатації, скорочує витрати, покращує атмосферу будівлі. Це управління енергією та водними ресурсами, а також відходами діяльності, скорочення викидів СО2 і забруднення атмосфери за рахунок використання відновлюваних джерел енергії.

Building.ua


Топ-оголошення

Продам 2 кімнатну квартиру, Дарницький, вул. Чавдар Єлізавети 13
Осокорки, Чавдар вул., 13, 2 кімнати, 79/41/15 кв.м, 25/25, 90 000$, Продам 2 кімнатну квартиру, ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н

Продам. 2-к.кв. 9/9, ул.Калиновая, район Образцова.
Калинова вул., 2 кімнати, 45/-/- кв.м, 9/9, 45 000$, Продам. 2-к.кв. 9/9, ул.Калиновая, район ...

Квартири > Продам > Дніпро > Індустріальний р-н

Топ-оголошення

Сдам свою 2-к квартиру в центре, у моря, с раздельными комнатами, пр-т Шевченко
Шевченко пр., 2 комнаты, 50/34/7 кв.м, 2/5, 8 000грн/месяц, Сдам 2-к квартиру Шевченко ...

Квартири > Здам > Одеса > Приморський р-н

3-кімнатна. пр-т Науки, 30. метро Деміївська
Автовокзал, Науки просп., 30, 3 кімнати, 109/56/15 кв.м, 6/17, 157 000$, 6/17пов. 109/56/15кв.м, ...

Квартири > Продам > Київ > Голосіївський р-н

Ваш дом у моря: уникальный загородный дом с панорамным видом на море!
Тенистая, 5 и более комнат, 502 кв.м, 10 соток, 240 000$, Черноморск (Ильичевск), продам потрясающий ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Одеська обл. > Іллічівськ