Вся нерухомість > Новини > У Києві з'явиться новий торгово-розважальний центр
↑ До списку новин

У Києві з'явиться новий торгово-розважальний центр

15 серпня 2011

У III кв. 2012 р. в Києві у складі МФК «Домосфера» заплановано відкриття торгово-розважального центру, торгова площа якого складе 38 тис. кв. м, повідомили в прес-центрі компанії Jones Lang LaSalle.

Компанія Jones Lang LaSalle призначено ексклюзивним агентом по залученню орендарів в проект.

Концепція дворівневого ТРЦ передбачає відкриття продуктового гіпермаркету, гіпермаркету побутової техніки та електроніки, торговельної галереї, що включає більше 70 магазинів.

У торгово-розважальному центрі також запланована розважальна зона з багатозальним кінотеатром, дитячим розважальним центром, боулінгом, більярдом, ресторанами і фудкортом.

Анна Чуботіна, керівник відділу торговельних площ компанії Jones Lang LaSalle (України), зазначила: «Сьогодні ми ведемо переговори з якірними орендарями ТРЦ «Домосфера», у вересні починаємо активну кампанію по роботі з орендарями торговельної галереї, ресторанами і т.д. Основний акцент буде зроблено на залучення брендів, нових для українського ринку».

Загальна площа МФК «Домосфера» після відкриття торгово-розважального центру, тризіркового готельно-апартаментного комплексу Ramada Encore, повнофункціонального офісного центр класу B+, з урахуванням успішно працюючого ТЦ «Домосфера» склав 129 тис. 533 кв. м.

МФК «Домосфера» розташований на перетині трьох великих містоутворюючих магістралей: Столичне шосе, вул. Академіка Заболотного та Дніпропетровське шосе. Відділ стратегічного консалтингу Jones Lang LaSalle на даний момент розробляє концепцію четвертої фази МФК, яка стане сполучною концептуальним елементом всього комплексу. «Нашим фінансовим партнером в будівництві ТРЦ виступає «Ощадбанк» Україна, повідомив Олег Пономарьов, операційний директор компанії «DeVision», девелопера проекту МФК «Домосфера». - На поточний момент фінансування отримано у повному обсязі і ми впевнені, що введення в експлуатацію відбудеться у запланований термін».

Для довідки: Jones Lang LaSalle (NYSE: JLL) - компанія, що надає фінансові і комплексні професійні послуги в сфері нерухомості. У Росії і країнах СНД Jones Lang LaSalle представлена офісами в Москві, Санкт-Петербурзі та Києві.

Компанія заснована в Києві в 2002 р., володіє портфелем проектів нерухомості загальною площею більш ніж 1 млн. кв. м і сумарною вартістю понад $1,3 млрд.

У 2006 р. відбулася зміна власників компанії, що спричинило за собою її ребрендинг і диверсифікацію проектного портфеля.

На сьогоднішній день DeVision володіє і розвиває 9 проектів житлової та комерційної нерухомості в Києві та Київській області.

Діяльність DeVision включає спектр операцій по створенню та експлуатації об'єктів нерухомого майна: від розробки концепції об'єкта, проектування, фінансування і будівництва до реалізації та управління житловою і комерційною нерухомістю.

Building.ua


Топ-оголошення

Без% продам будівлю 621м2, вул. Козелецька, м.Берестейська, пр.Перемоги, під СТО, склад Київ Соломянський/Святошинський
Відрадний, Козелецька вул., 621 кв.м, 248 500$, Без% продам будівлю 621м2, вул. Козелецька, ...

Окремі будівлі > Продам > Київ > Солом'янський р-н

Болгарская: перспективная 2 ком квартира с котлом в центре Молдаванки!
Молдаванка, Болгарская ул., 86, 2 комнаты, 37/24/8 кв.м, 2/2, 17 900$, Болгарская / Алексеевская, ...

Квартири > Продам > Одеса > Малинівський р-н

Топ-оголошення

Фасад, два окремі входи, напівпідвал. Метро Голосіївська
Голосеево, Васильківська вул. 11/11, 112 кв.м 1 500$/місяць, Київ, ФАСАД вулиці Васильківська ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Голосіївський р-н

Аренда склада, 320 кв.м., Гостомель
320 кв.м, 90грн/кв.м/місяць, Предлагается в долгосрочную аренду склад в Киево-Святошинском районе, ...

Складські приміщення > Здам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Гостомель

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-
50 кв.м, 1 500грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам ...

Кімнати > Здам > Луцьк