Вся нерухомість > Новини > ЖК «Престиж Хол» - офіційно завершена 2-а черга!
↑ До списку новин

ЖК «Престиж Хол» - офіційно завершена 2-а черга!

12 квітня 2012

Як і було заплановано, в березні 2012 року ЖК «Престиж Хол» відкрив двері нової секції.

Житловий комплекс «Престиж Хол» розташувався в зручному і престижному районі нового Печерська, на вул. Анрі Барбюса 37/1. Багато столичних жителів давно облюбували ці «шоколадні» будинки в стриманому класичному стилі. Тепер у бажаючих купити готову квартиру в центрі Києва є ще одна приємна можливість - 19 березня 2012р. група компаній Independence ввела в експлуатацію 2-гу чергу ЖК «Престиж Хол».

2-а черга - це 25 поверхів, 151 квартира і гідний вибір планувань від 60 до 185 м2, свій підземний паркінг, оригінальна оглядовий майданчик на даху. У цій найвищій секції комплексу пропонуються і дворівневі апартаменти з особливо гарними краєвидами міста.

Девелопер проекту - компанія Independence - вважає, що комплекс створений для людей, які цінують якість і витриману класику. «Ми не женемося за модою, « Престиж Хол « - це, передусім, стиль, - каже директор з продажів Владислав Мішук, - Нам цікаві й нові технології, вони використовуються з метою досягнення високих рівнів якості і безпеки».

Восени 2011р. компанія Independence спільно з фінансовим партнером проекту «ПриватБанк» освоїли нову «технологію» в області банківських гарантій - акредитив. Цей новий для ринку України спосіб розрахунку дозволяє клієнту перераховувати гроші за обрану квартиру не забудовникові, а розмістити їх на спеціальному рахунку в банку. Забудовник отримає їх тільки після своєчасного введення в експлуатацію житла. Скористатися таким варіантом оплати можна при придбанні квартир у житлових секціях 3-ої черги комплексу.

Довідка ЖК «Престиж Хол»: У комплексі заплановано 8 секцій, 663 квартири, великий підземний паркінг з цілодобовою охороною, необхідні елементи інфраструктури - дитячий садок, кафе, маркет, відділення банку, аптека. 1-а черга (126 квартир) введена в експлуатацію в березні 2011р.

Довідка про девелопера: Холдинг Independence об'єднує декілька компаній, які працюють у сфері нерухомості та будівництва. Холдинг здійснює реалізацію проектів у Києві, Дніпропетровську та інших містах України: ЖК «Престиж Хол», клубний будинок «Арт Хол» (м.Київ), головний офіс «ПриватБанку», «Дім на Мечникова» (м.Дніпропетровськ).

prestigehall.com.ua


Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)- Варианты аренды жилья
17 кв.м, 2/9, 1 600грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) -Варианты аренды жилья по ...

Кімнати > Здам > Чернівецька обл. > Глибоцький р-н > Глибока

БЕЗ КОМИССИИ. Продажа отличной 3 ком квартиры в ЖК Новопечерские Липки . СРОЧНО! ТОРГ.
Липки, 4 кімнати, 145/85/12 кв.м, 7/15, 580 000$, БЕЗ КОМИССИИ Видовая квартира (145м2) Драгомирова ...

Квартири > Продам > Київ > Печерський р-н

Топ-оголошення

Сдам. 1-к.кв. 9/9, ж/м Тополь-3
Тополя-3, 1 кімната, 39/-/- кв.м, 9/9, 9 700грн/місяць, Сдам. 1-к.кв. 9/9, ж/м Тополь-3. ...

Квартири > Здам > Дніпро > Шевченківський р-н

Сдам комнату 20 кв.м. Для одного чел. на Позняках по просп. Григоренко 24
Позняки, 20 кв.м, 7/16, 5 000грн/місяць, Сдам комнату 20 кв.м. для Одного чел. на Позняках по просп. ...

Кімнати > Здам > Київ > Дарницький р-н

Продам автомиття 200 кв.м. - готовий бізнес в районі готелю "Світанок"
Фучика вул., 200 кв.м 140 000$, Продам автомиття 200 кв.м. - готовий бізнес в районі готелю ...

Автосервіс. АЗС. Мийки > Продам > Дніпро > Соборний р-н