Вся нерухомість > Новини > Будівельні гіпермаркети йдуть на Київ
↑ До списку новин

Будівельні гіпермаркети йдуть на Київ

12 серпня 2010

За останні кілька років Київ став користуватися великою популярністю у різних мереж по гіпер- і супермаркетах, причому мова йде як про українських, так і зарубіжних рітейл-операторів. Розповідь про "Ашани", "Новуси", і так далі. У цій новині журналісти компанії "Соцмарт" розкажуть про будівельні гіпермаркети (торгового формату DIY), які ростуть в столиці, як гриби після дощу.

Безумовно, на першому місці за кількістю будівельних гіпермаркетів у місті-герої Києві йде мережа "Епіцентр", яка розмістила у столиці 6 своїх гіпермаркетів. Причому останній, відкритий на Берковецькій, за словами представників "Епіцентру", є найбільшим в Європі. З цим складно посперечатися, тим більше зараз йдуть будівельні роботи, судячи з усього, розширення цього гіпермаркету на Берковцях. Крім експансії українського оператора в кількісному плані, варто відзначити і дуже далекоглядний підхід до розміщення своїх об'єктів. DIY-гіпермаркети "Епіцентру" будуються за принципом "синергетичного ефекту", по сусідству з великими гіпермаркетами продовольчого напряму ("Ашан", "Метро"). Мабуть, ту ж ідею на замітку взяла й німецька мережа "Практікер", відкривши нещодавно на Великій Окружній (біля вул. Трублаїні) свою торгову точку. Адже поруч в ста метрах заповзятливі литовці побудували супермаркет "Novus".

Ще одна закордонна мережа незабаром порадує киян відразу двома своїми будівельними гіпермаркетами. Ми говоримо про "Leroy Merlin" (французький оператор, який входить до групи "Ашан"). Саме ці будівельні гіпермаркети зараз зводять на Оболоні та Броварському проспекті. Перший з них, на вулиці Полярній, як дізналися експерти компанії "Соцмарт", буде відкрито восени.

Звичайно, "будівельна кухня" Києва включає в себе не тільки ці недавно відкриті або заплановані до введення в експлуатацію найближчим часом, об'єкти. Не варто забувати про українську мережу "Нова Лінія", що досить активно відкриває об'єкти і у Києві, і в Київській області. Ще в 2010-2011 році анонсувала відкриття свого київського гіпермаркету і мережа OBI (поки в Україні будівельний оператор включає тільки об'єкт в Одесі), але поки ці дані не підтверджуються.

Соцмарт


Топ-оголошення

Ввод в эксплуатацию домов, приватизация земли и другие услуги.
Печерск, Вводим в эксплуатацию дома и прочую недвижимость, приватизация земли и другой недвижимости и ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київ > Печерський р-н

Русановские сади, продаж ділянки в тихому центрі.
Никольская Слобідка, 6 соток 40 000$, Русановские сади, ділянка в тихому центрі, поруч три озера, ...

Земельні ділянки > Продам > Київ > Дніпровський р-н

Топ-оголошення

Сдам. 4-к.кв. 7/8, нагорка. пер.Евгена Коновальца
"нагорний", 4 кімнати, 140/-/- кв.м, 7/8, 1 000$/місяць, Сдам. 4-к.кв. 7/8, нагорка. пер.Евгена ...

Квартири > Здам > Дніпро > Соборний р-н

Продам 1- ком.кв. ул.Генуэзская/ЖК "Родос".
Аркадія, 1 кімната, 28/12/12 кв.м, 4/24, 50 500$, Продам 1- ком.кв. ул.Генуэзская/ЖК "Родос". 4 /24 ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Здам житло в Дніпропетровську -(Дніпрі)-- Варіанти оренди житла
2 000грн/місяць, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, длительно- ...

Кімнати > Здам > Рівненська обл. > Костопільський р-н > Костопіль