Вся нерухомість > Новини > Чому краще перед ремонтом зробити дизайн-проект
↑ До списку новин

Чому краще перед ремонтом зробити дизайн-проект

8 червня 2011

Ідея проведення ремонту в приміщенні практично завжди вимагає реального втілення, виключення становлять лише одномоментні безпідставні спалахи-бажання. Для проведення всіх необхідних робіт краще всього скористатися послугами професіоналів, які зможуть грамотно і чітко розробити дизайн-проект з урахуванням всіх побажань замовника і всіх аспектів і етапів здійснення ремонту.

За своєю суттю дизайн-проект представляє собою раціональне і систематизоване оформлення ідей замовника на папері. На перший погляд може здатися, що оплата розробки дизайн-проекту вимагає додаткових коштів і при цьому ремонт стає значно дорожче. Насправді, дизайн-проект не тільки економить кошти замовника, але і допомагає йому уникнути помилок і прорахунків, неминучих при довільно поточному ремонті. Крім цього, оформлення дизайну інтер'єру на основі проекту дозволяє замовнику заощадити час, який є головним дефіцитом нашого динамічного життя.

Дизайн-проект вирішує завдання з організації простору, забезпечуючи необхідними умовами для зручного та комфортного проживання. У ньому враховано і відображено абсолютно все - від масштабних рішень до розташування меблів, видів і кількості оздоблювальних матеріалів, освітлювальних приладів, сантехнічного обладнання і найдрібніших деталей інтер'єру. За бажанням замовника може бути проведене перепланування приміщення, з подальшим оформленням та узгодженням в усіх відповідних інстанціях. Розроблений проект з технічним завданням є основою і керівництвом у роботі проектувальника на наступному етапі - організації та виконанні ремонтних робіт. Проектувальник може змоделювати і наочно представити розроблений проект дизайн інтер'єру у форматі 3D, з демонстрацією зображення майбутнього вигляду кімнати або всього будинку у всій гамі фарб і оздоблювальних матеріалів. Дизайн-проект дозволяє зробити правильний вибір необхідних для ремонту та оздоблення приміщення матеріалів на основі представлених ескізів і зразків, допомагає визначити найбільш вдалі варіанти їх поєднання. Він також передбачає на вибір різні варіанти розміщення меблів, деталей оздоблення і аксесуарів. Визначає схему підводки та підключення електроприладів та сантехніки.

За бажанням замовника проект бажаного дизайн інтер'єру може включати авторський нагляд, що забезпечує точне виконання розробленого проекту.

Таким чином, дизайн-проект допомагає раціонально і безболісно подолати шлях втілення всіх ідей замовника щодо ремонту та оформлення приміщення у приголомшливу реальність - красиву, комфортну і функціональну.

domobaza.info


Топ-оголошення

Продам 4-к, м. Позняки. пр. Петра Григоренко
Позняки, Григоренка просп., 1, 4 кімнати, 114/-/- кв.м, 5/16, 102 000$, Продам просторную и уютную ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н

Продаж 2х кімн. квартира в с. Нижча Дубечня, м. Героїв дніпра 30 хв
52/32/8 кв.м, 4/4, 21 000$, Продаж двохкімнатної квартири в селі Нижча Дубечня, центр. - Квартира ...

Квартири > Продам > Київська обл. > Вишгородський р-н > Нижча Дубечня

Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске, (г, Днепр) -Днепропетровская область
1грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) -Варианты аренды жилья по срокам от недели ...

Кімнати > Здам > Одеська обл. > Ананьївський р-н > Ананьїв

Продам готельний бізнес (квартири) 660 кв.м. в же/м "Перемога-6".
Героїв просп., 5 і більш за кімнати, 660 кв.м 500$/кв.м, Продам готельний бізнес (квартири) 660 кв.м. ...

Готелі. Санаторії. Бази відпочинку > Продам > Дніпро > Соборний р-н

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)--
1грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам от недели - ...

Кімнати > Здам > Херсонська обл. > Цюрупинський р-н > Цюрупинськ