Вся нерухомість > Новини > У «Новопечерських Липках» стартували продажі в другому пусковому комплексі II черги
↑ До списку новин

У «Новопечерських Липках» стартували продажі в другому пусковому комплексі II черги

24 квітня 2012

Інвестиційно-девелоперська компанія UDP приступила до реалізації другого пускового комплексу II черги будівництва житлового кварталу «Новопечерські Липки», розташованого в Печерському районі столиці.

Другий пусковий комплекс включає в себе три модернізованих житлових будинки (№ 10,11,12) висотністю 9-11 поверхів, а також один багатосекційний будинок (№ 8) зі змінною поверховістю у 15-23 поверхи і торгово-розважальний комплекс.

Багатосекційний будинок (№ 8) є продовженням традиційної забудови бізнес-класу, виконаної в єдиному архітектурному стилі «Новопечерських Липок». У будинку представлені 323 квартири загальною площею 33 853 м2. Різні планувальні рішення і хороші видові характеристики дозволять кожному покупцеві вибрати в цьому будинку найкращий варіант для свого комфортного життя.

Модернізовані будинки (№ 10,11,12) - це абсолютно нові, відмінні за всіма параметрами і характеристикам невеликі будинки клубного типу середньої поверховості, з сучасною архітектурою, великими парадними холами з обробкою з натуральних матеріалів, сучасними інженерними, протипожежними і охоронними системами. У будинках всього 32 квартири з поліпшеними планувальними рішеннями, великими панорамними вікнами і мінімальною кількістю сусідів на поверсі.

За словами начальника служби продажів і маркетингу ЖК «Новопечерські Липки» Олесі Перчак, на сьогоднішній день портрет покупця значно розширився. Також змінилися і побажання клієнтів - одні бажають будинки невеликої поверховості, інші ж при виборі житла віддають перевагу квартирам, розташованим на 20-30 поверхах, з яких відкривається приголомшливий вид на Київ.

«Ми впевнені, що відкриття продажів другого пускового комплексу II черги будівництва ЖК «Новопечерські Липки» дозволить задовольнити всі побажання і вимоги покупців», - зазначає Олеся Перчак.

Вартість житла в багатосекційним будинку (№ 8) стартує від $2 тис. за м2, в модернізованих будинках (№ 10,11,12) - від $2900 м2.

Варто зазначити, що тільки в квітні-травні 2012 року покупці можуть придбати квартиру в розстрочку до 5 років.

Завершити будівництво модернізованих будинків (№ 10,11,12) в компанії UDP планують в I кварталі 2013 р., багатосекційний будинок (№ 8) до IV кварталу 2013 р.

Довідка про компанію:

Інвестиційно-девелоперська компанія UDP - лідер на ринку девелопменту та будівництва Києва.

З 2002 року компанія здійснює управління проектами нерухомості, забезпечуючи весь цикл їх розвитку: від землевідведення до будівництва, від архітектурної ідеї до передачі ключів власнику квартири. Всі проекти компанії націлені на забезпечення комфортного життя в мегаполісі, передбачаючи комплексний розвиток міських територій.

Серед значимих проектів компанії: квартал «Новопечерські Липки», ЖК «Паркове Місто», МФК Riverstone, одеський клубний будинок Maristella і ТРЦ Ocean Plaza.

Довідка про другий пусковий комплекс:

Загальна площа забудови - 7659,1 кв. м, житлова площа - 73502,9 кв. м, площа квартир - 51249,26 кв. м, площа нежитлових приміщень - 5998,62 кв. м, кількість квартир - 437, ємність паркінгу - 494 машино-місць, поверховість - 9-23 поверхи.

Domik.net-нерухомість


Топ-оголошення

комнаты =без хозяев=не дорого Милославская-нов.дом.троещина
Троещина, 1, 2 500грн/месяц, Комнаты БЕЗ ХОЗЯЕВ 1комната -2500гр другая, 3000гр. ул. Милославская 47 ...

Кімнати > Здам > Київ > Деснянський р-н

САХАРОВА / КАДОР 2-КВ СДАМ
Котовского, 2 комнаты, 2/25, 8 500грн/месяц, Квартира с современным ремонтом имеется вся необходимая ...

Квартири > Здам > Одеса > Суворівський р-н

Топ-оголошення

Продається земельна ділянка
Росьова, 7 соток, 25 000$, Продається земельна ділянка під будівництво, на таращанському масиві. ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Білоцерківський р-н > Біла Церква

Здам житло в Дніпропетровську -(Дніпрі)-- Варіанти оренди житла
2 000грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам от недели ...

Кімнати > Здам > Чернігівська обл. > Коропський р-н > Короп

офис 120м VIP фасад Центр 10мин м.Университет от хозяина
Золотые Ворота, 120 кв.м, 750$/месяц, В долгосрочную аренду сдается просторное офисное помещение с ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Шевченківський р-н