Вся нерухомість > Новини > Київ переріс Нью-Йорк за рівнем нерухомості
↑ До списку новин

Київ переріс Нью-Йорк за рівнем нерухомості

10 вересня 2010

Неймовірно, але факт! За співвідношенням прибутковості з продажу або оренди в нерухомості Київ у три рази перевищує вигоду Нью-Йорка, процентна ставка якого становить 3,75% проти 9,09% у Києва. Зараз стає модним серед великих риб в іноземному бізнесі, робити інвестиції в нерухомість Нью-Йорка, в той час як нашій державі свої фінанси довіряють лише одиниці.

Журналісти Соцмарт знайшли вельми дивним даний феномен, дивлячись з точки зору цін на нерухомість в обох містах, а так само рівня життя населення в них. Таким чином, річний дохід від приміщення площею в 120 кв. футів, в Нью-Йорку являє собою 3,75% від своєї вартості. У той же момент, квартиру аналогічної площі може принести інвесторові 9,09%.

Звичайно ж, відповідно до великого доходу, це являє собою і набагато більший ризик. Приміром, сильне падіння цін на нерухомість в Києві знизило б його прибутковість майже до нуля, у той час як ціни на квартири Нью-Йорка за останні 19 років впали на 18%, і залишилися на колишньому рівні по вигоді.

У період з 2002 по 2010 рік київська нерухомість впала на 38% в ціні, але ж настільки багатообіцяючі доходи можуть стати справедливою компенсацією для ризику втратити вкладені інвестиції.

Такий ризик виправдовує себе навіть незважаючи на активний занепад ринку світової нерухомості за останні 50 років, а також на світову економічну кризу. До речі, криза викликана частково спекуляцією жителів США, Великобританії, Іспанії і Ірландії на ринку нерухомості.

Спекуляція - це одна з головних причин кризи. Крім того, ми потрапили в замкнене коло, спекуляції землею провокують зростання кредитів у населення, ще сильніше заганяючи економіку до занепаду.

Дивлячись об'єктивно - інвестори брали нерухомість в оренду, сподіваючись на підвищення цін. Особливо виграють від цього агенти. Це проста фінансова піраміда, в якій в більшості випадків у збиток потрапляють кредитори.

Висновок в цьому може бути однозначним - якщо сприймати кризу як фінансово вигідну ситуацію, то зараз саме час діяти. Єдиним способом як-небудь стабілізувати ситуацію може стати тільки повна соціалізація плати за оренду нерухомості, незважаючи на те, що більша частина заможного населення дуже сильно втратить від цього.

Ніхто не зможе довести людині, що спекуляція землею - це не спосіб розбагатіти. Але можна хоча б постаратися.

Соцмарт


Топ-оголошення

Аренда офиса 145 м2/Оpen Space/ Ремонт/Центр/м. Золотые Ворота/Без%.
Золотые Ворота, 145 кв.м, 190грн/кв.м/месяц, БЕЗ КОМИССИИ для Клиента! Предлагается в аренду офисное ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Шевченківський р-н

Продам будинок в престижному районі ін. Гагаріна.
Казакова вул., 5 і більш за кімнати, 100 кв.м, 6 соток 110 000$, Продам будинок в престижному районі ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпро > Шевченківський р-н

Топ-оголошення

Продажа 59.74 кв.м ул.Коноплянская 22 ЖК НАВИГАТОР-2 м.Оболонь
Минский массив, Коноплянская ул., 22, 1 комната, 60/18/18 кв.м, 6/25, 49 600$, м.Минская ЖК Навигатор ...

Квартири > Продам > Київ > Оболонський р-н

Здам житло в Дніпропетровську -(Дніпрі)-- Варіанти оренди житла
2 000грн/месяц, -Варианты аренды жилья -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, ...

Кімнати > Здам > Чернігівська обл. > Бахмацький р-н > Бахмач

Сдам жилье в Днепре-(г, Днепропетровск)-Украина - Варианты аренды жилья
2 000грн/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, длительно- ...

Кімнати > Здам > Харківська обл. > Валківський р-н > Валки