Вся нерухомість > Новини > Після виборів житлова нерухомість в Україні буде тільки дешевшати
↑ До списку новин

Після виборів житлова нерухомість в Україні буде тільки дешевшати

11 лютого 2010

Пролунала гучна заява про те, що житлова нерухомість в Україні дорожчатиме.
Запевняємо Вас, це не так, і ось чому...

Мільярдні кредити, взяті Україною у МВФ, швидше за все, не будуть віддані в строк. Вже сьогодні багато авторитетних економістів заявляють про те, що Україна стане першою країною, яка оголосить про свій дефолт вже після того, як отримає останню частину стабілізаційного траншу МВФ. Це означає тільки одне, що наступні покоління людей протягом майбутніх 10-15 років буде сплачувати великі борги. Скажіть, хто захоче жити і працювати в країні, в якій податки будуть постійно зростати, а соціальні стандарти будуть тільки зменшуватися. 

Незабаром великі корпорації почнуть виводити своє виробництво з країни, вже сьогодні багато іноземних компаній закривають свої офіси в Україні. І це пов'язано тільки з тим, що вони розуміють, що податковий прес в цій країні буде тільки зростати, що в кінцевому підсумку зробить їх бізнес збитковим або малорентабельним. 

Відтік інвесторів вже привів до значного скорочення робочих місць. А якщо у людей немає роботи, отже, немає і заробітку, означає відсутність споживчого попиту - просто очевидно. 

Вже сьогодні кількість елітного житла, виставленого на продаж, значно перевищує попит на нього. Але, мабуть, найбільш показовим є те, що іноземці почали залишати Україну, про що свідчить велика кількість порожніх квартир у центральних елітних районах Києва. Причому ці квартири тепер знімають переважно дівчата легкої поведінки, чиї послуги теж подешевшали до скромної цифри 50у.о. на годину, і це при тому, що всього рік тому їх послуги коштували від 150 до 300у.о. 

І ще один факт, явно говорить не на користь тих, хто анонсує глобальне подорожчання нерухомості в Києві. Кількість анкет молодих дівчат і юнаків на сайтах знайомств, спрямованих на далеке і близьке зарубіжжя, виросло в 35 разів. Одним словом, молоді люди почали масово виїжджати з України або мріють це зробити найближчим часом, отже, вже незабаром у нашому житловому фонді просто не буде кому жити. 

І хоч кладовища в Україні зростають швидше, ніж бюджетні новобудови, заселятися в квартири, що звільнилися, буде просто нікому. Розраховувати на іммігрантів нам не доводиться, оскільки навіть араби і негри з Африки віддають перевагу ситій Європі, аніж голодній Україні. 

Ось, власне кажучи, тому наше житло і буде дешевшати. І, можливо, вже через 10-15 років на околицях Києва з'являться порожні квартири і, навіть, цілі будинки. Але це вже інша історія.


Джерело: meget.kiev.ua


Топ-оголошення

Продам 1к. квартиру по вул. Олевська, 13/50 в ЖК Сосновый Бор Святошинський р-н
Новобеличи, Олевская ул., 13/50, 1 комната, 27/-/- кв.м, 14/25, 22 768$, Продається 1к. квартира ...

Квартири > Продам > Київ > Святошинський р-н

Пухівка, єврокотедж, суперпроект у 4 рівнях
Вишневая, свободная планировка, 400 кв.м, 14 соток, 80 000$, Пухівка, єврокотедж, суперпроект у 4 ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Броварський р-н > Пуховка

Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-
1 500грн/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, длительно- ...

Кімнати > Здам > Дніпропетровська обл. > П'ятихатський р-н > П'ятихатки

Продается ресторан в Историческом Центре Киева! Без: %
Львовская пл., Большая Житомирская ул., 126 кв.м, 395 000$, Исторический центр, продается ресторан с ...

Сфера харчування > Продам > Київ > Шевченківський р-н

БЕЗ КОМИССИИ! Элитная загородная семейная усадьба в Лесниках 760м2 на 27 сотках
Ватутина, 5 и более комнат, 440 кв.м, 27 соток, 1 900 000$, СЕМЕЙНАЯ УСАДЬБА - это не просто ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Лісники