Вся нерухомість > Новини > "Comfy" і "Fozzy" будуть якорями ТРЦ "Art Mall" в Києві
↑ До списку новин

"Comfy" і "Fozzy" будуть якорями ТРЦ "Art Mall" в Києві

13 грудня 2012

У I кварталі 2013 р. у столиці відкриється ТРЦ "Art Mall", брокером якої є компанія UTG (Українська торгова гільдія).

Як повідомляє прес-служба лідера ринку консалтингу та брокериджу, компанії UTG, днями був підписаний договір з одним з якірних орендарів Торгово-розважального центру - супермаркетом електроніки та побутової техніки "Comfy". Супермаркет займе понад 2000 кв. м на 2 поверсі ТРЦ "Art Mall". Разом з іншим якірним орендарем, продуктовим гіпермаркетом "Fozzy".

Завдяки вигідному розташуванню і правильній концепції, торгово-розважальний центр буде достатньо відвідуваним і успішним проектом. У цьому місці перетинаються 3 траси національного значення, а середньоденний транспортний потік становить 60 тис. осіб.

У зоні п'ятихвилинної автомобільної доступності - найреспектабельніші передмістя Києва: Конча-Заспа, Лісники, Чапаєвка, Феофанія, Пирогів. До міст-супутників Обухова і Українки - всього лише п'ятнадцять хвилин їзди на автомобілі...

Про те, що всі вигоди об'єкта добре розуміють і орендарі, свідчить підписання договору з таким якорем, як "Comfy".

У ТРЦ "Art Mall" вже приступили до оздоблювальних робіт: встановлені ескалатори, виконано монтаж 80% перегородок, укладається плитка, розводяться комунікації, монтуються скляні вітрини бутіків.

Загальна площа ТРЦ "Art Mall" - 49 791 кв.м., орендна - 35 500 кв.м. Паркінг розрахований на 1368 машиномісць.

У торгово-розважальному центрі будуть: продуктовий гіпермаркет Fozzy, супермаркет косметики і парфюмерії "Летуаль", спортивний супермаркет, дитячий супермаркет, унікальний дитячий розважальний парк Kid's Will, гірськолижний центр, а також аеродинамічна труба.

Довідка RetailStudio.org: UTG створена в 2001 році і спеціалізується на комплексному супроводі девелоперських проектів. В управлінні компанії - великий пакет торговельної, офісної, виробничої, складської, житлової і заміської нерухомості.

Компанія є членом Асоціації торгових центрів України і Міжнародної ради торгових центрів (ICSC), а також членом асоціації The Urban Land Institute (ULI).

ТРЦ ART MALL знаходиться в місті Києві на перетині вулиць Академіка Заболотного та Столичного шосе. Таке розташування забезпечує 15-хвилинну доступність для всього центру міста; дозволить оминути завантажений трафіком центр; найбільш зручне для Лівого Берега, Теремків, Голосіївського району, населення приватного сектора по Ново- і Старо-Обухівській трасі, а також для півночі Києва з урахуванням нових побудованих доріг і розв'язок. У південній частині Києва відсутні ТРЦ подібного формату і розміру.

У ТРЦ ART MALL реалізуються нові для України розважальні концепції:

1) Аеродинамічна труба закритого типу, яка на сьогодні довела свої здібності по залученню відвідувачів в торгових центрах, в основному у віковій групі від 9 до 45 років з дуже високим відсотком повторних відвідувань - 50%.

2) Дитячий Парк Професій - відома і та, що показала відмінні результати по всьому світу розважальна концепція, де діти навчаються в ігровій формі, «заробляють гроші» освоюючи різні професії (банкіра, кухаря, телеведучого, пожежного, пілота, моделі, археолога і т.п.), і вчаться їх витрачати. Така розвага захоплює дітей від 4 до 14 років на 4-6 годин.

Ці два унікальних проекти додадуть особливу винятковість ТРЦ і будуть цілий рік залучати відвідувачів не тільки з Києва, а й з усієї України.

Відмінна особливість ТРЦ - на його території будуть проводитися регулярні виставки мистецтва, живопису, заходи, пов'язані з цією сферою. Назва ТРЦ - «ART Mall» - відображає цю особливість.

RetailStudio.org, www.malls.ua


Топ-оголошення

Сдам. Помещение под производство-офис 125 м.кв. ул. Автотранспортная
Автотранспортна вул., 1/2, 55грн/кв.м/рік, Сдам. Помещение под производство-офис 125 м.кв. 2-й этаж ...

Інше > Здам > Дніпро > Чечелівський р-н

Сдам жилье в Днепропетровске (г, Днепр)-Украина, Варианты аренды
14 кв.м, 3, 2 000$/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам ...

Кімнати > Здам > Полтавська обл. > Хорольський р-н > Хорол

Топ-оголошення

От собственника. Аренда офиса 2422 кв.м., на Подоле. Контрактовая площадь.
Поділ, 2422 кв.м, 14$/кв.м/місяць, Без комиссии от собственника. Аренда офисного помещения (фасадного ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Подільський р-н

Продаж будинку від власника в центрі м. Березань
4 кімнати, 200 кв.м, 25 соток, 30 000$, Продається будинок в центрі м. Березань. Поблизу стадіон, ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Баришівський р-н > Березань

продам або здам в оренду 4 комн кварт на 18 поверсі 174 м2, Тургеневская 44, ремонт в Скандінавському стилі, центр, Київ
Львівська пл., Тургеневская вул. 44, 4 кімнати 174/98/17 кв.м 18/19, 550 000$, Київ Шевченківський ...

Квартири > Продам > Київ > Шевченківський р-н