Вся нерухомість > Новини > Нерухомість в Євпаторії: купити — не купити?
↑ До списку новин

Нерухомість в Євпаторії: купити — не купити?

8 січня 2014

Катерина Друга знала толк в курортних містечках. Про це говорить хоча б ім'я, дане імператрицею древньому селищу на березі Чорного моря — Шляхетна, або по-грецьки — Євпаторія. Шляхетне містечко і сьогодні приваблює безліч інвестицій, щоправда, не імператорських, але також вельми значущих. Мова йде, звичайно, про нерухомість.

Квартири і будинки на березі Євпаторії завжди користувалася підвищеним попитом. Ще б пак — це відмінне місце для життя та відпочинку, свій куточок у моря, і в цілому — перспективне вкладення грошей, пише Domik.ua.

Ваша вигода

Ціни на нерухомість чорноморського узбережжя дуже різні. У Євпаторії — одні з найдемократичніших: як на розваги, так і на нерухомість. Тому жити тут або тільки відпочивати — вирішуйте самі, хоча одного разу побувавши в цих теплих краях, швидше за все, вам не захочеться їх залишати.

Регіон активно розвивається, тут немає недоліку в об'єктах інфраструктури. У повсякденному житті знадобляться і дитячі сади, поліклініки, школи, супермаркети. І куди ж без розваг? У Євпаторії розташувався найвідоміший в Криму аквапарк з гірками-камікадзе, басейнами і барами на воді. Шумним компаніям доведеться до душі боулінг, кінотеатри, бари і ресторани, дискотеки під відкритим небом та пінні вечірки. І, звичайно, море, м'який пісок і черепашки — не в приклад іншим курортним містам Криму.

Разом з житлом ви отримуєте відмінну можливість відпочивати на узбережжі Чорного моря круглий рік, дихати цілющим повітрям, не піклуючись про наявність вільних місць в готелях і готелях. І, звичайно, це ще й шанс підзаробити, здаючи нерухомість в оренду відпочиваючим, яких в будь-який час в Криму більш ніж достатньо.

З чого вибрати?

Нерухомість Евапаторіі найкраще підшукувати через агентства нерухомості, так як зазвичай господарі житла звертаються безпосередньо до ріелторів. Причому розглядати варіанти бажано як на первинному, так і на вторинному ринку.

Новобудови завжди гарантують нову якість життя. Це і свіжі комунікації, і хороша звуко- і теплоізоляція, просторі квартири зі зручним плануванням, нерідко вікна з видом на море та консьєрж в парадному. Приємно жити в такому чистому, доглянутому новенькому будинку, і відпочиваючі, звичайно, теж оцінять рівень комфорту.

Старий житловий фонд рясніє будівлями радянського періоду. І на сьогоднішній день, мабуть, найголовніша їх перевага — мала поверховість і невелика густота населення в розрахунку на один поверх. В цілому ж, будівлі ці зносилися від часу: з комунікаціями трапляються поломки, парадні потребують ремонту, квартири в таких будинках малогабаритні — все за радянськими стандартами. Але купити квартиру в Євпаторії в такому будинку можна дуже навіть недорого — навіть за $20 000 знайдуться варіанти однокімнатних, — що в кілька разів дешевше, ніж у новобудові.

Інвестувати є у що, залишилося визначитися: загазований мегаполіс або місто-курорт?

Domik.ua-нерухомість


Топ-оголошення

Оренда елітного офісу 120 м. М. Л.Толстого 1 мін від господаря
Майдан Незалежности, 120 кв.м, 46 000 грн./місяць, Оренда елітного офісу в царському будинку 120 м2. ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Шевченківський р-н

Продажа 43.29 кв.м ул.Б.Гмыри ж/б 19 Кодацька Фортеця ЖК Патриотика
Позняки, Гмыри ул., 10, 1 комната, 43/18/10 кв.м, 5/24, 26 800$, м.Позняки, ЖК Патриотика, ул.Б.Гмыри ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н

Топ-оголошення

Продам бізнес, що діє - ресторанно-готельний комплекс 600 кв.м.
390 000$, Продам бізнес, що діє - ресторанно-готельний комплекс 600 кв.м. при в'їзді до ...

Сфера харчування > Продам > Дніпропетровська обл. > Дніпропетровський р-н > Криворожское Шоссе

Продається двох кімнатна квартира в цегляному будинку по вул Бульварі Олександрійському.
Бульвар Олександрійський, 173, 2 кімнати, 42/28/7 кв.м, 1/5, 30 500$, Продається двох кімнатна ...

Квартири > Продам > Київська обл. > Білоцерківський р-н > Біла Церква

Офис 60м2, 40м2 ул.Пушиной, м.Житомирская, н/ф.
Академгородок, 160 кв.м, 250грн/кв.м/месяц, Сдается офис 160м2, 40м2 и 60м2 на ул.Пушиной, ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Святошинський р-н