Вся нерухомість > Новини > Квартири на перших поверхах
↑ До списку новин

Квартири на перших поверхах

27 жовтня 2010

Причиною цьому є відсутність попиту на квартири серед потенційних покупців, що, відповідно, знижує і ціну. Найчастіше люди купують квартири на перших поверхах при недостачі грошей на більш високі. Тим не менше, у цього виду житла є свої переваги.

Першим плюсом в даному випадку є досить смішний факт - купивши квартиру на першому поверсі, затопити нікого вже неможливо, що дуже зручно. Звичайно ж, сусіди зверху можуть затопити вас, тим не менш, це вже часткова перевага.

Другим плюсом є можливість створення додаткового приміщення в підвалі, якщо прорубати вхід туди прямо з квартири. Тим не менше, для реалізації цього доведеться дуже сильно побігати і попотіти.

Третім плюсом є можливість здачі приміщення в оренду в якості офісного і отримувати набагато більші гроші, ніж від простої квартири. Тим не менше, житло в наші дні купується в більшості для житла, а не орендної здачі, а особливо при врахуванні того, що бізнесмени частіше вважають за краще купити приміщення, замість того щоб зв'язуватися з орендою.

Четвертою «перевагою», згідно з даними компанії «Соцмарт», можна назвати можливість зведення прибудови і розширення квартири. Тим не менше, і для цього власникові буде необхідно пройти велику кількість малоприємних інстанцій, таких як БТІ, і отримати чималу кількість дозволів. У результаті, буде незрозуміло, чи варта мета витрачених на неї сил і грошей.

Як висновок, хотілося б сказати, що єдиною перевагою квартир, розташованих на перших поверхах, може бути те, що вони зручні лише для пенсіонерів, інвалідів і людей похилого віку, так як при відсутності ліфта їм не доводиться підніматися по сходах.

У свою чергу, недоліки даного роду об'єктів є набагато більш важливими. Основною серед них є безпосередня близькість підвалу, що призводить до неприємного запаху, холоду, вологості та ймовірність нашестя тарганів і гризунів. А, крім того, велика кількість комарів, які в підвалах розмножуються круглий рік. Також власникам квартир на перших поверхах дуже нерідко доводиться викликати аварійні бригади, так як в підвалах прориває труби.

Руслан Шепетюк, Соцмарт


Топ-оголошення

Сдам 1-комнату в коммуне, 1/5, Филатова. 12/6. Бойлер, стиральная машина, холодильник. Кровать, стол, шкаф и др. +1 сосе
Черемушки, 12 кв.м, 1/5, 2 500грн/месяц, Сдам 1-комнату в коммуне, 1/5, Филатова. 12/6. Бойлер, ...

Кімнати > Здам > Одеса > Малинівський р-н

Продам квартиру-студию в жк Милос/7ст. Б. Фонтана, 12/16, 33 кв.м.
Клубничный пер., 1 комната, 33/-/- кв.м, 12/16, 49 500$, Продам квартиру-студию в жк Милос, ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Топ-оголошення

Уютная 3-к. квартира 69 кв.м. с автономкой на ж/м "Тополь-3"
Паникахи ул., 3 комнаты, 69/-/9 кв.м, 6/14, 56 500$, Посредникам не беспокоить!!! Продаётся уютная ...

Квартири > Продам > Дніпро > Шевченківський р-н

Продам. 3-к.кв. 2/10, пр.Слобожанский, ул.Семейная 5 ЖК "Брама-2".
Новий, 3 кімнати, 72/-/- кв.м, 2/10, 100 000$, Продам. 3-к.кв. 2/10, пр.Слобожанский, ул.Семейная 5 ...

Квартири > Продам > Дніпро > Індустріальний р-н

Продам земельну ділянку с. Пухівка
30 соток, 51 000$, Продам земельні ділянки в селі Пухівка Броварського району. Дві ділянки площею по ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Броварський р-н > Пуховка