Вся нерухомість > Новини > Готель «Дніпровський» власники відбуксирували в Кончу-Заспу
↑ До списку новин

Готель «Дніпровський» власники відбуксирували в Кончу-Заспу

27 серпня 2010

З набережної відплив ще один дебаркадер - тепер з готелем «Дніпровський». Правда, цього разу «гнали» заклад зовсім не транспортна прокуратура, а самі власники готелю. «До нас почали приходити люди в формі з різними перевірками, вони ходили по готелю, вирішуючи, як же виселити всіх наших гостей і викрасти дебаркадер, як це зробили раніше з рестораном «Муракамі» та клубом River Palace. Тому ми прийняли рішення самим відплисти на два тижні», - розповів нам директор «Дніпровського» Олександр Котов. Йому довелося оголосити всім іноземним турагентствам, що готель на час закривається. Але найбільше проблем виникло із зірками. «У нас же постійно зупиняються Микола Басков, Едіта П'єха, Валерій Меладзе, Гарік Кричевський, Ірина Аллегрова і Михайло Боярський. Довелося написати їм листа, що з технічних причин ми закриваємося, і зняти бронь. Вони були в шоці», - сказав нам Котов.

ПЕРЕСЕЛИЛИ. Нинішніх гостей власники готелю переселили на сусідні дебаркадери («Перлина Дніпра» і «Фараон»), найняли буксир і відвезли «Дніпровський» аж у Конча-Заспу. Різницю в ціні готель гасила сама (плюс 500 гривень на кожному номері). Гості були порядком здивовані. Через те, що на момент відселення у «Дніпровському» жили одні іноземці (німці, англійці), до речі, багато хто з них - учасники телепроекту «Битва екстрасенсів», - їм по годині пояснювали причину відселення. Хтось навіть розпереживався, що накоїв щось в Києві, а деякі запитували, чи не прострочена є у них віза.

ОБІЦЯЛИ ПОВЕРНУТИСЯ. «Ми ризикнули поплисти самі тільки тому, що набридло стояти в невіданні. Нам адже так само, як і всім власникам дебаркадерів, ще в червні прийшов лист від Мінтрансу з проханням звільнити місце біля причалу для якихось перевірок, але дата там не була вказана. Ми вирішили це зробити самі. Тут же повідомили чиновників про те, що відчалили, і попросили вказати дату, коли ці перевірки будуть закінчені і ми зможемо повернутися », - розповів Котов. «Точна дата перевірок поки не відома, не можемо нічого сказати», - відповіли нам у прес-службі Мінтрансу. Нагадаємо, причиною всіх пристрастей на набережній було звернення прокуратури до Мінтрансу з проханням провести огляд набережної. На думку транспортної прокуратури, вона знаходиться в жахливому стані: причальна стіна руйнується, а воду і дно Дніпра забруднюють відходи ресторанів і готелів. «Якщо Мінтранс так і не проведе свій гучний огляд, то ми просто станемо на місце і подамо на нього до суду», - говорить Котов. До речі, всі власники дебаркадерів вже написали лист президентові країни. Вони просять захистити їх від свавілля чиновників.

Анастасія Братковагазета "СЕГОДНЯ"


Топ-оголошення

Продаж 2-х. кім. Квартири. Дорогожичи. Сирець. вул. Максима Берлінського
Сирець, Берлинського вул., 4, 2 кімнати, 45/32/7 кв.м, 5/5, 45 000$, Продаж 2-х. кім. Квартири. ...

Квартири > Продам > Київ > Шевченківський р-н

Продається ділянка 25(15+10) соток в з.Рожни
Свитанкова ул, 25 соток 790$/сотка, Продам ділянку 25(15+10) соток під о.с.г. (можна змінити ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Броварський р-н > Рожны

Топ-оголошення

БЕЗ КОМИССИИ! Аренда офиса 118 м2, Бизнес центр, м. Черниговская
Соцгород, Магнитогорская ул., 1, 118 кв.м, 14 750грн/месяц, БЕЗ КОМИССИИ! Аренда офиса 118 м2, Бизнес ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Дніпровський р-н

Приміщення 360 кв.м. (0, 93 Га) на пересіченні Сімферопольської і Донецької трас
пересічення трас Сімферополь/Донецьк, 360 кв.м 250 000$, Продається приміщення 360 кв.м. з територією ...

Окремі будівлі > Продам > Дніпропетровська обл. > Новомосковський р-н > с. Песчанка

БЕЗ КОМИССИИ. Аренда отличного офиса по Новоконстантиновской 1в. СРОЧНО! ТОРГ
Поділ, 85 кв.м, 22 000грн/місяць, район- Подольский Новоконстантиновская ул., 1в Аренда офиса 3/4 85 ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Подільський р-н