Вся нерухомість > Новини > Як об'єднати балкон і кухню
↑ До списку новин

Як об'єднати балкон і кухню

14 травня 2014

Малогабаритна кухня – це завжди привід для невдоволення домогосподарки і домочадців, які люблять проводити час в стінах сімейного вогнища за чашкою чаю або кави. Тому не дивно, що багато власників квартир шукають можливості розширити цей простір самими різними способами. Сьогодні ми пропонуємо один з них – об'єднати кухню... з балконом!

Колишня лоджія – діюча їдальня

Якщо вам пощастило, і до вашої кухні прилягає простора лоджія, то ви маєте унікальний шанс об'єднати ці два простори, зробивши на місці лоджії світлу та стильну їдальню. Особливо ця дизайнерська затія буде доречна в невеликій сім'ї, де обідня група передбачає не більше чотирьох стільців. Таким чином, ви можете поставити стіл впритул до вікна – тоді нікому не доведеться сидіти спиною до пейзажу, що за ним відкривається. Візуально таке рішення виглядає дуже ефектно: їдальня зона розташована максимально практично, але, в той же час, відокремлена від кухні, з її запахами і робочою атмосферою.

Комора на балконі

Якщо ви з якихось причин не маєте можливості прибрати стіну між кухнею і балконом – це ще не привід засмучуватися. У той час, як більшість власників квартир використовують балкон в якості місця для «посиденьок», ви можете організувати цей простір з розумом, обладнавши там повноцінну комору. Щоб ваш балкон або лоджія не перетворився від такого рішення на звалище непотрібних речей, бажано використовувати спеціальні меблі: полиці, невеликі стелажі, тумби або шафки. Ви тільки уявіть, скільки місця можна звільнити на кухні, прибравши з неї шафку з миючими засобами, консервацією або продуктовими запасами! Для реалізації цього задуму у вас є дві ділянки – по ліву і по праву руку від балконного вікна.

Барна стійка на балконі

У сучасних квартирах барні стійки використовуються, як правило, в якості невеликого обіднього столу. Це, безумовно, зручно, але що робити, якщо хочеться зробити у себе вдома справжнісіньку барну стійку, яка буде використовуватися за призначенням: для відпочинку з друзями, з коханою людиною або навіть на самоті, за пляшкою пива, стаканчиком джина з тоніком або іншого спиртного або безалкогольного напою? – Втільте свою мрію на балконі! Якщо організувати стійку по периметру балкона або лоджії, то вона послужить і як місцем для дружніх зборів, і як зручне місце для прийому їжі, і просто як затишний куточок для відпочинку. За допомогою якісних стільців, цікавого декору та правильного освітлення така барна стійка може стати прикладом для будь-якого кафе!

Інші інтерпретації балконного простору

Далеко не в кожній квартирі балкон або лоджія прилягає саме до кухні. Це може бути вітальня або спальня. Але, в будь-якому випадку, залишати настільки цікаве місце незадіяним – непробачно!

Об'єднавши балкон зі спальнею або будь-якою іншою житловою кімнатою, ви можете організувати собі повноцінне робоче місце, затишну зону релаксу або ж цілий еркер, що зараз вважається останнім хітом в світі інтер'єрного дизайну!

Polly Dozzi, спеціально для журналу «Ваш интерьер»


Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)
1грн/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, длительно- ...

Кімнати > Здам > Київська обл. > Бориспільський р-н > Бориспіль

Сдается 1 конмт. по ул.Волгоградская, 5 5/9-кирп.без мебели
Протасів Яр, 1 кімната, 40/19/8 кв.м, 5/9, 5 000$/місяць, Сдается 1 комнатная на ул.Волгоградская, 5 ...

Квартири > Здам > Київ > Солом'янський р-н

Топ-оголошення

Оренда 2 кімнатних апартаментів в Мост-Сити
Коцюбинского вул., 2 кімнати, 15 000 грн./місяць, Оренда 2 кімнатних апартаментів в Мост-Сити, 15 ...

Квартири > Здам > Дніпро > Шевченківський р-н

Пропонується світлий тихий та престижний офіс у самому центрі Києва.
Печерськ, Музейний пров., 4, 168,2 кв.м, 2 690$/місяць, Пропонується світлий тихий та престижний офіс ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Печерський р-н

Продам окреме виробниче приміщення
Леваневського, 3240 кв.м, 750 000$, Продам окреме виробниче приміщення з прямокутною, обгородженою, ...

Виробничі приміщення > Продам > Київська обл. > Білоцерківський р-н > Біла Церква