Вся нерухомість > Статті. Аналітика > 20-та спеціалізована міжнародна виставка нерухомості в Києві
↑ До списку статей 

20-та спеціалізована міжнародна виставка нерухомості в Києві

4 листопада 2013

У рамках заходу - тенденції розвитку українського та зарубіжного ринків нерухомості та будівництва, нові проекти та об'єкти з України та 14 країн світу, консультації фахівців - від відділів продажів компаній-забудовників до агентств нерухомості та юридичних фірм, аналітика та цінові пропозиції від українських та зарубіжних спеціалізованих ЗМІ та багато інших.

Активно представлена була курортна нерухомість Греції, Туреччини, Іспанії, Італії, Кіпру, Словенії та Криму. При цьому кияни та гості столиці могли зупинити свій вибір на об'єктах для життя і бізнесу з Великобританії, Іспанії, Франції, Німеччини, країн Прибалтики, Чехії, Чорногорії, Швейцарії та ін. Всього у виставці взяло участь понад 50 компаній.

Українську нерухомість, представлену новобудовами в Києві та Київській області, демонстрували і самі забудовники, і Іпотечний центр Державного фонду молодіжного житлового будівництва, роз'яснюючи механізми роботи державних програм доступного житла.

25 жовтня у конференц-зоні на території виставки відбувся відкритий форум «Новітня історія ринку нерухомості і як зміни в правовій базі вплинуть на хід її розвитку» у форматі семінарів, консультацій, презентацій - для приватних осіб, професіоналів, ЗМІ, небайдужих до ситуації на ринку нерухомості. У рамках заходу проводилися прямі включення з 1-ї конференції з нерухомості (Росія-СНД). У роботі форуму взяли участь понад 80 слухачів і доповідачів, виступи яких розкривали актуальні теми сьогодення: «Державні житлові програми. Крок назустріч доступності вартості житла для населення» -  Сергій Комнатний, директор Київського іпотечного центру Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву; «Закон для ріелторів та їхніх клієнтів» - від В.Несіна, голови Національної ради Ріелторської палати, «Що чекає ринок нерухомості через 5 років. Футурологічні роздуми» - О.Бондаренко, президент FIABCI в Україні, «Грошові фінансові розрахунки на території України під час підписання договорів купівлі-продажу нерухомості: правила та діючі нормативні обмеження», «Юридичні ризики під час придбання «первинної нерухомості» в Україні. Рекомендації щодо виключення і мінімізації ризиків» - від практикуючих юристів і А.Лотиша, а також безліч презентацій від іноземних учасників форуму про нерухомості Італії, Туреччини, Іспанії, Латвії.

Живими та активними виявилися теми: «Що шукають покупці нерухомості в Інтернеті: найпопулярніші й найцікавіші напрямки для купівлі нерухомості в Європі», «Нові можливості просування об'єктів нерухомості в Інтернеті».

Медіагрупа AVISO виступила інформаційним спонсором й активним учасником виставки. На стенді були представлені газети групи AVISO з Києва та регіонів, журнал «Фотонерухомість», а також інформація про популярні сайти aviso.ua, fn.ua, realt.aviso.ua.

Організатори виставки будуть раді бачити Вас у березні 2014 року на наступній міжнародній виставці нерухомості в Києві!

www.domexpo.com.ua, фото: Анна Стеблян


Топ-оголошення

Вул. Чикаленка 7 (Пушкінська) метро "Хрещатик" -5 хвилин в пішій доступності.
Майдан Незалежності, 130 кв.м, 20 000грн/місяць, Вул. Чикаленка 7 (Пушкінська) метро "Хрещатик" -5 ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Шевченківський р-н

метро Позняки.Койко-место для девушки просп. Григоренко 7Б
Позняки, 15 кв.м, 2/10, 2 000грн/месяц, Койко-место для девушки просп. Григоренко 7Б, метро Позняки ...

Кімнати > Здам > Київ > Дарницький р-н

Топ-оголошення

ПРОДАЖ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ - 25сот с.Зозулі, вул.Гагаріна, Васильківський район
25 соток, 25 000$, ПРОДАЖ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ - 25сот с.Зозулі, вул.Гагаріна, Васильківський район ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Васильківський р-н > Зозулі

Пологи ділянка з прямим виходом до річки
9 соток 5 500$, Пологи 9+9 соток під будівництво житлового будинку ділянка на березі ріки Протока ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Васильківський р-н > Васильків

Продаж 66.64 кв.м ул.Б.Гмыри же/би 19 Кодацька Фортеця ЖК Патриотика!
Позняки, Гмыри вул., 2 кімнати 67/33/11 кв.м 12/25, 41 000$, ЖК Патриотика же/би 19 Кодатцька ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н