Вся нерухомість > Статті. Аналітика > Green Wood - комфортне житло за містом
↑ До списку статей 

Green Wood - комфортне житло за містом

15 вересня 2011

Гарячим липневим днем група директорів - провідних фахівців з продажу заміської нерухомості ріелторських компаній Києва - на чолі з президентом Союзу з нерухомості України А.Н. Рубановим, а також представники ЗМІ, на запрошення інвестиційно-девелоперської компанії «Prime Capital Group», відвідали котеджне містечко Green Wood сlub.

Містечко розташоване в 17 км від Києва по Новообухівській трасі, в оточенні соснового лісу, який максимально збережений забудовником в ході будівельних робіт. За планом, на ділянці 10 га буде побудовано 65 котеджів. До кінця 2011 року буде здана перша черга - вже побудовано 17 домоволодінь, на сьогоднішній день 10 з них продано і в них ведуться оздоблювальні роботи. До кінця 2011 року на прилеглій території першої черги закінчиться благоустрій території та асфальтування доріг. Green Wood сlub - це один з небагатьох містечок, в якому покупцеві допоможуть оформити документи на котедж і ділянку, отримати прописку у своєму будинку за адресою: Київська обл, с. Козин, вул. Шервудська.

Презентуючи об'єкт, директор фірми-забудовника ТОВ «Мелон Реалті», заступник голови правління ЗАТ «Олімп» Олександр Шубін, зазначив, що з юридичної точки зору, містечко - це індивідуальна котеджна забудова, об'єднана в кооператив. «Ми пропонуємо до продажу готові будинки під оздоблення, а також земельні ділянки з підрядом на будівництво, сприяємо в отриманні правовстановлюючих документів на землю, надаємо затверджену проектну документацію. При цьому вартість будинку площею 300 кв.м з земельною ділянкою 10 соток - усього 1150 у.о. / кв.м», - сказав А. Шубін.

Треба сказати, що це найнижча ціна в Козині серед аналогічних будинків, враховуючи той факт, що в містечко проведені всі комунікації: газ, вода, електрика. Всі домоволодіння будуть стояти на балансі власного ЖЕКу, а щомісячне обслуговування складе від 800 грн, що цілком можна зіставити з київськими розцінками.

Після презентації гості мали можливість прогулятися по території, оглянути готові будинки, побачити сам процес будівництва, яке йде повним ходом.

«Вдале розташування, близькість до міста, відмінне транспортне сполучення, сосновий ліс, чисте повітря - це те, що важливо для міського жителя, який купує заміський будинок, - каже директор ріелторської компанії «Майстер-Клас. Нерухомість» Алла Жоголєва. - Особливо хочу відзначити високий рівень будівельних робіт та якість оздоблювальних матеріалів. На жаль, зараз це велика рідкість. З мінусів - порівняно невеликі земельні ділянки, для дому 360 кв.м ділянка 10 соток малувата. Є можливість придбати сусідню ділянку для збільшення площі».

«Будівництво будинків йде якісно і швидко, за сучасними технологіями, - розповідає А. Шубін. - Професійні бригади будівельників «виганяють» коробку за 4-5 місяців: стрічковий фундамент, цегляні стіни з утепленням і зовнішньою обробкою облицювальною цеглою, енергозберігаючі вікна Rehau, дах - бітумна черепиця. У кожному будинку є цокольний поверх, де можна організувати сауну, спортзал, передбачені місця для камінів. За бажанням покупців є можливість зробити внутрішній ремонт».

«Покупці такої нерухомості - це забезпечені люди у віці від 40 років, у яких є житло в місті і, як правило, дорослі діти. Вони хочуть придбати заміський маєток далеко від міської суєти, але у них немає часу займатися будівництвом, купувати будматеріали і стежити за ходом робіт, - каже начальник відділу продажів Володимир Олексюк, - а також молодь від 27 років, яка має стабільний заробіток і хоче придбати будинок на перспективу. Для них партнер проекту - комерційний банк «Український фінансовий світ» - надає кредит до 3 років з первинним внеском 30%, і процентною ставкою 7% річних у гривні».

Робота на об'єктах не припиняється ні на секунду, будівельники вже через місяць здають ще 3 готових будинки.

Ласкаво просимо до Green Wood сlub! Великий вибір будинків, ділянок, гнучкий індивідуальний підхід і привітність господарів вам гарантовані!

 Відділ продажів:

 0(50) 471-89-77

 0(67) 500-32-21

www.greenwoodclub.kiev.ua

P.S. Шашлик від господарів був відмінний!

Вікторія Теслицька, фото: Лариса Петренко, realt.aviso.ua


Топ-оголошення

Продам шикарну садибу під Києвом з меблями та технікою
5 і більше кімнат, 750 кв.м, 28 соток, 700 000$, Продам шикарну садибу у смт Глеваха, 20 км від метро ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Васильківський р-н > Глеваха

Продам. 3-к.кв. 2/5, пр.Слобожанский, район "Океан"
Правди просп., 3 кімнати, 58/-/- кв.м, 2/5, 42 000$, Продам. 3-к.кв. 2/5, пр.Слобожанский, район ...

Квартири > Продам > Дніпро > Індустріальний р-н

Топ-оголошення

Оренда 1к кв Чабани
Покровська, 1 кімната, 32/17/9 кв.м, 3/4, 5 500грн/місяць, Оренда 1к. кв. Чабани, 3км від Києва по ...

Квартири > Здам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Чабани

Продам 2 комн. квартиру, Обсерваторный переулок/жк Синяя птица, 8/14, 90 кв.м.
Центр, Обсерваторный пер., 2 комнаты, 90/-/- кв.м, 8/14, 125 000$, Продам 2 комн. квартиру, ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

БЕЗ %. Аренда VIP офиса 640 м2
160 000грн/месяц, БЕЗ %. Аренда VIP офиса 640 м2 БЦ "Микильский" метро Левобережная БЕЗ КОМИССИИ! ...

Офісні приміщення > Зніму > Київ