Вся нерухомість > Статті. Аналітика > Дивись, як хмаркою живою клубиться сяючий фонтан...
↑ До списку статей 

Дивись, як хмаркою живою клубиться сяючий фонтан...

23 березня 2012

Скоро в нашій столиці з'явиться ще одна архітектурна пам'ятка - житловий комплекс «Бульвар Фонтанів». Різноманітність квадратури приміщень, видів з вікон, оригінальне рішення ландшафту задовольнять запити навіть найвимогливіших покупців. «Бульвар Фонтанів» - це якість і комфорт, втілений в кожному сантиметрі житлового комплексу.

15 березня 2012 р. гостинно відчинив двері новий офіс продажів житлового комплексу «Бульвар Фонтанів». Представникам провідних ЗМІ та гостям презентації було продемонстровано унікальний макет майбутнього комплексу з реально діючими фонтанами в мініатюрі. Невичерпні джерела у вигляді фонтанів із шампанського і шоколаду символізували присутнім успіх і процвітання нового проекту.

«Бульвар Фонтанів» - перший в історії Києва комплекс преміум-класу відкритого типу. Його будівництво успішно розпочато в Печерському районі на перетині вулиць Патріса Лумумби і Саперне поле. На загальній площі понад 4га буде зведено 4 житлових будинки із загальним житловим фондом понад 800 квартир, а також об'єкти комерційного та соціального значення. Першу чергу - житловий 17-24-поверховий будинок - планується здати вже в I-II кварталі 2013 року, другу чергу - 3 житлових будинки та дитячий садок - протягом найближчих 5 років. До послуг мешканців будуть побудовані дитячі та спортивні майданчики, тенісний корт, футбольне поле, цілодобовий супермаркет, кафе, магазини, ресторани.

Здавна площі та сквери Києва прикрашали фонтани. Обдумуючи концепцію та ідею майбутнього комплексу, архітектори вирішили відродити історичну справедливість і повернути фонтани в міський ландшафт, використовуючи передові технології та світові тенденції сучасної міської архітектури.

«Використовуючи особливості рельєфу з перепадом висоти ділянки більше 16 метрів, на території житлового комплексу буде розміщено унікальний каскад фонтанів, який порадує своєю красою і затишком як мешканців, так і всіх бажаючих відвідати оазис в центрі великого та шумного мегаполісу, - розповідає головний архітектор Тетяна Григорова , - а для того, щоб припарковані машини не заважали насолоджуватися красою фонтанів, під усім житловим комплексом буде побудований не просто підземний паркінг, а справжня транспортна розв'язка, яка дозволить перетворити територію житлового комплексу в прогулянкову зону».

Перший з фонтанів вартістю 2 млн. гривень планується відкрити вже в травні поточного року, друга черга - 3 чаші і каскад - працюватиме в двох режимах: у звичайному - по буднях і в музично-феєричному - у святкові дні, зазначив заступник голови ради директорів групи компаній INTECO Вадим Демещук.

Житловий комплекс пропонує однокімнатні квартири від 48 кв.м, двокімнатні від 56 кв.м, трикімнатні від 92 кв.м, а також двоярусні квартири на верхніх поверхах. Інвестиції в першу чергу складуть 220 млн. гривень. «Завдяки традиційній для нашої компанії політиці передпродажів на сьогоднішній день реалізовано 25% квартир, за рік ми плануємо продати решту 75%. Можливість перепланування на етапі будівництва - одна з особливостей комплексу, - підкреслила керівник відділу маркетингу і продажів Олеся Перчак. - Середня вартість кв.м - 2700 у.о., експлуатаційні витрати не перевищать середнього показника на Печерську - 10 грн / кв.м».

Цікаві факти, що характеризують житловий комплекс: сумарна площа житлових приміщень - понад 80 000 квадратних метрів - дорівнює чотирьом Червоним площам у Москві, а загальна поверховість будинків - понад 900 поверхів - складає висоту 16 статуй Батьківщини-матері в Києві і близько трьох Ейфелевих веж у Парижі. Загальна площа забудови дорівнює площі чотирьох футбольних полів.

Експерти ринку вже оцінили перевагу нового проекту. На четвертому всеукраїнському незалежному конкурсі житлової нерухомості «Житло-2012» «Бульвар Фонтанів» визнано «Кращим проектом житлового комплексу України 2012 року» та відзначений Національною премією «Народне визнання в галузі будівництва». Раніше комплекс став лауреатом в номінації «Міська нерухомість класу люкс» у щорічній всеукраїнської премії за досягнення в індустрії розкоші. «Бульвар Фонтанів» знаходиться в самому початку свого успішного розвитку і ми високо цінуємо, що фахівці по достоїнству оцінили якісний і необхідний Києву житловий комплекс», - зазначив фахівець зі зв'язків з громадськістю Дмитро Новіков.

Вікторія Теслицька, realt.aviso.ua


Топ-оголошення

Продам дом на Петрозаводской
Березанівка, 4 кімнати, 120 кв.м, 8 соток, 38 000$, Продам дом шлаколитой 120 м.кв. В дом заведен ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпро > Амур-Нижньодніпровьский р-н

Продажа 77.9 кв.м ул.Коноплянская ж/б 4 ЖК Навигатор-2 Без %
Минский массив, Коноплянская ул., 22, 2 комнаты, 78/35/15 кв.м, 4/25, 75 780$, Продажа 77.9т кв.м ...

Квартири > Продам > Київ > Оболонський р-н

Топ-оголошення

Абсолютно для Вас Шикарна пропозиція кімнати - біля ринку "Дніпро"!
Никольская Борщаговка, Кольцова бульв., 7, 11 кв.м 2/9, 2 499грн./місяць, В квартирі все є, стан ...

Кімнати > Здам > Київ > Святошинський р-н

Єдина в місті 4 х комн квартира такого роду! Парк через дорогу!
Серова вул., 4 кімнати 154/-/- кв.м 3/5, 154 000$, Продам 4 х комн квартиру 154 кВ м на ул Серова з ...

Квартири > Продам > Дніпро > Центральний р-н

Задається офісне приміщення 1000 кв.м. класу "А" в престижному бізнес-центрі Дніпропетровська.
Барикадна вул., 1000 кв.м, 250 грн./кв.м/місяць, Задається офісне приміщення 1000 кв.м. класу "А" в ...

Офісні приміщення > Здам > Дніпро > Соборний р-н