Вся нерухомість > Новини > Сім'ї загиблих на Майдані отримають квартири
↑ До списку новин

Сім'ї загиблих на Майдані отримають квартири

7 березня 2014

Один з великих українських забудовників закликає своїх колег надати житло кільком сім'ям загиблих з Небесної сотні. Про таку ініціативу заявила комерційний директор групи компаній Інтергал-Буд, Юлія Горох, на прес-конференції в Прес-центрі інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ.

"Ні для кого не секрет, що будівельна галузь у нашій країні - одна з найбільш корумпованих, і зараз у нас з'явилася можливість змінити цю ситуацію, багато в чому завдяки тим людям, які боролися на Євромайдані, стояли на передовій, і, на жаль, загинули", - сказала Юлія Горох, коментуючи рішення компанії.

Юлія Горох назвала три сім'ї, які в числі перших отримають житло: "Так сталося, що покупцями одній з квартир в ЖК Паркові озера стала сім'я Бондарєвих, думаю, все вже читали в інтернеті про Сергія Бондарєва, загиблого при першому штурмі біля Будинку Профспілок, у нього залишилася дружина на восьмому місяці вагітності і непогашена розстрочка за квартиру. Наша компанія прийняла рішення погасити залишок по цьому розстроченню. у Львові будуть передані квартири в наших споруджуваних житлових будинках сім'ям, які втратили рідних під час зіткнень. Квартиру також отримає сім'я зовсім молодого Костенка Ігоря, який працював журналістом інтернет-видання «Спортаналітика». Також ми надаємо однокімнатну квартиру в житловому комплексі Яскравий в Оболонському районі родині жорстокого убитого В'ячеслава Веремія, журналіста видання «Вести», у якого залишилася дружина та чотирирічний син".

За словами Юлії Горох, подібні обговорення ведуться у Львові за участю обласної ради. За попередніми даними, там планується виділити від 12 до 18 квартир сім'ям загиблих з Небесної сотні.

Про соціальну відповідальність забудовників висловився і Лев Парцхаладзе, президент Конфедерації Будівельників України: "Величезне спасибі всім, хто ходив на Майдан, брав участь у протестах, допомагав, передавав продукти і поширював інформацію, всіляко підтримуючи боротьбу з корупційним режимом, всім, хто ночами і днями стояв на барикадах. Ми повинні віддати належне тим людям, які загинули, і допомогти їх сім'ям. Я вдячний компанії Інтергал-Буд за таку важливу ініціативу, і закликаю всіх будівельників приєднатися до соціальної відповідальності".

За словами Парцхаладзе, 5 березня 2014 відбудеться зустріч директорів КСУ, на якій ця ініціатива буде запропонована всім колегам у всіх регіонах України. "Потрібно об'єднатися і надати допомогу. Необов'язково виділяти житло, потрібно і фінансову допомогу надати, оскільки ситуації в усіх сім'ях різні" - підкреслив Парцхаладзе.

ИА ЛIГАБiзнесIнформ


Топ-оголошення

Сдается комната для 1-ой девочки без хазяйки Святошинский р-н Академгородок
Академгородок, 19 кв.м, 5/16, 3 500$/месяц, Академгородок ул Стуса сдается комната для 1-ой девочки ...

Кімнати > Здам > Київ > Святошинський р-н

Продажа 37 кв.м ул.Ломоносова ж/б 19 ЖК Эврика Без %
Голосеево, Ломоносова ул., 6, 1 комната, 37/17/9 кв.м, 16/25, 12 000$, м.ВДНХ ЖК Эврика ж/б 19 ., ...

Квартири > Продам > Київ > Голосіївський р-н

Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-
2 000грн/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, длительно- ...

Кімнати > Здам > Київська обл. > Обухівський р-н > Обухів

Сдам жилье в Днепре-(г, Днепропетровск)-Украина - Варианты аренды жилья
2 000грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) -Варианты аренды жилья по срокам от недели ...

Кімнати > Здам > Харківська обл. > Краснокутський р-н > Краснокутськ

Здам. 2-к.кв. 12/16, ул.Калиновая
Калинова вул., 2 кімнати 54/-/- кв.м 12/16, 12 000грн./місяць, Здам. 2-к.кв. 12/16, ул.Калиновая 116. ...

Квартири > Здам > Дніпро > Індустріальний р-н