Вся нерухомість > Новини > Ідеї для оформлення інтер'єру молодіжної квартири-студії
↑ До списку новин

Ідеї для оформлення інтер'єру молодіжної квартири-студії

19 травня 2014

Погодьтеся, оригінальні квартири-студії не можуть залишити байдужими нікого: хтось бурчить з приводу відсутності стін, а для когось це справжнісінький рай, де панує свобода простору, де є місце, щоб розвернутися, де ти не затиснутий в полоні крихітних кімнат. І, хоча, в більшості випадків, інтер'єр квартири-студії передбачає мінімум меблів, грамотно оформити його – завдання не таке вже й просте. Але для читачів журналу «Ваш інтер'єр» ми зібрали кілька цінних порад від метрів сфери дизайну.

Додаткові спальні місця

Найчастіше квартира-студія – це вибір креативної молоді. Тому не дивно, що таке житло частенько перетворюється на місце для дружніх зборів. Але перевага молодості в тому, що у нас є сили і час гуляти до останнього і, як результат, гості, які засиділися, захочуть залишитися з ночівлею. На підлозі спати – не комільфо, тому додаткові спальні місця повинні бути завжди напоготові. Як їх організувати – розповімо далі.

Двоповерхове ліжко може стати відмінним рішенням, якщо у вашій квартирі-студії часто залишаються гості на ніч. Як варіант – ви можете встановити повноцінне ліжко під стелею, а під ним поставити затишний диванчик, організувавши під спальним місцем міні-вітальню.

Крісло-футон відмінно впишеться в інтер'єр молодіжної квартири-студії і виручить вашого друга, який не зміг виїхати додому після вечірки у вас вдома.

Ліжко-шафа – це ідеальний варіант запасного спального місця. Коли воно не потрібно, ліжко просто «заховане» за дверцятами шафи, а при необхідності його можна розкласти, організувавши справжнісіньке царське ложе. Таке рішення буде дуже доречним, якщо у вашій квартирі-студії іноді гостюють батьки, що живуть в іншому місті, або інші родичі, які приїжджають погостювати парами.

Де зберігати речі

«Родзинка» інтер'єру квартири-студії в його легкості, широті простору і мінімалізмі, тому стандартні і громіздкі шафи тут – табу. Але куди ж складати свої речі?

Шафа-купе – це стильне, сучасне і ергономічне рішення для будь-якого житла і квартири-студії, зокрема.

Ніші за шторою або дверима на рейках також допоможуть вам приховати свої речі від зайвих очей і уникнути ефекту захаращеності. Більше того, в такій ніші можна не просто організувати шафу або комору, а й зробити свій невеликий міні-офіс.

Стелаж в інтер'єрі квартири-студії стане, мабуть, найбільш стильним рішенням. Якщо якісь речі необхідно «сховати», то ви можете замовити модель стелажа з модулями, які закриваються, де можна спокійно зберігати білизну та особисті речі.

Polly Dozzi, спеціально для журналу «Ваш интерьер»


Топ-оголошення

кімната для троещина ул.Лисковская ТРЦРайон
Троєщина, 2 500 грн./місяць, Терміново здам кімнату на Троєщині. ул.Лисковская 5 ціна 2500 гр. Є все ...

Кімнати > Здам > Київ > Деснянський р-н

Сдам. Офис 55 м.кв. 1/5, пр.Гагарина 125.
"підстанція", 55 кв.м, 16 500грн/рік, Сдам. Офис 55 м.кв. 1/5, пр.Гагарина 125. офисный ремонт, жилой ...

Офісні приміщення > Здам > Дніпро > Соборний р-н

Топ-оголошення

ЖК Акварель: красивая квартира в новом доме возле сквера на Черемушках!
Профсоюзная ул., 9А, 1 комната, 33/13/11 кв.м, 6/10, 41 900$, Профсоюзная / Святослава Рихтера, ...

Квартири > Продам > Одеса > Малинівський р-н

Продам магазин, що окремо стоїть, 850 кв.м. по вул. Янгеля.
Янгеля вул., 850 кв.м 600 000$, Продам магазин, що окремо стоїть, 850 кв.м. по вул. Янгеля. Два входи ...

Торговельні приміщення > Продам > Дніпро > Чечелівський р-н

Здам житло в Дніпропетровську -(Дніпрі)-- Варіанти оренди житла
2 000грн/місяць, -Варианты аренды жилья -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, ...

Кімнати > Здам > Рівненська обл. > Острозький р-н > Острог