Вся нерухомість > Новини > В Україні проведуть аукціон з продажу нерухомості з торгами на зниження
↑ До списку новин

В Україні проведуть аукціон з продажу нерухомості з торгами на зниження

24 вересня 2010

Як повідомили Корреспондент.net у девелоперській компанії Південзахідтрансбуд, організатором редукціону виступить компанія з нерухомості ARPA Real Estate, яка здійснює професійну підтримку забудовнику.

Так, за словами керуючого директора ARPA Real Estate Михайла Артюхова, "редукціон - це новий механізм придбання квартири або заміського будинку, який відрізняється від відомого нам аукціону тим, що торги ведуться на зниження вартості".

"В результаті, кінцева вартість об'єкта, придбаного на редукціону, може бути від 20% до 30% нижче заявленої. Поки що в Україні ніхто із забудовників редукціону не проводить, хоча ментально для покупців звичніше" збивати "ціну і таким чином впливати на процес, досягаючи бажаного результату. Тому ми сподіваємося бути не тільки першими, а й успішними ", пояснив він.

Також у компанії повідомили, що сьогодні йдуть підготовчі роботи до першого редукціону, який відбудеться 7 жовтня і де буде виставлено 10 об'єктів: квартири в столичних житлово-офісних комплексах Панорама на Печерську (вул.Щорса, 44), Печерський Квартал (бул.Дружби народів , 14-16), апартаменти в добудованому житловому комплексі з ул.Соломенская, 15а, а також котеджі в введеному в експлуатацію заміському містечку Ясні Зорі (м. Ірпінь, Кіев.обл.).

Об'єкти, що виставляються на перший редукціон, вже розміщені на сайті організатора, тому протягом 10 днів бажаючі можуть подати заявки на цікаві для них лоти, повідомили в Південзахідтрансбуді, і відзначили, що кожний крок редукційних торгів становить 50 грн за кв.метр.

"Але, якщо буде присутній лише один учасник, то об'єкт редукціону буде проданий йому за мінімальною ціною", - говориться в повідомленні компанії.

Також Артюхов повідомив, що існує таке поняття, як ціна миттєвої покупки. У період між першим днем оголошення редукціону і днем торгів зацікавлений покупець може зняти нерухомість з торгів, викупивши її за спеціальною "ціною миттєвої покупки", яка все ж таки від 5 до 10% нижче звичайної і оголошується заздалегідь.

"Редукціон з продажу об'єктів нерухомості проводяться за графіками, а це - гарантовані фінансові потоки, можливість планування і, як наслідок, більш стабільне положення на ринку", - упевнений представник відділу продажів Югозаптрансстроя Денис Галіцина.

Крім того, за його словами, редукціон - це гарна можливість привернути увагу всіх покупців, а не тільки тих, хто готовий чекати, щоб купити житло подешевше.

Корреспондент.net-Бизнес


Топ-оголошення

2-кімнатна Святошинський р-н. Котельникова 1. 14/19пов, цегляного будинку 76/44/16 два санвузли, душова кабіна, бойлер н
Святошин, Котельникова вул., 1, 2 кімнати, 76/44/16 кв.м, 14/19, 112 000$, 2-кімнатна Святошинський ...

Квартири > Продам > Київ > Святошинський р-н

Михайлівка- Рубежівка; ( центр селища), 14, 22 соток; вул.Гірська,
Гірська вул., 14,22 соток, 12 000$, Михайлівка- Рубежівка; ( центр селища), 14, 22 соток; ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Михайлівка-Рубежівка

Топ-оголошення

110 кв.м в новому будинку на Екатеринославском бульварі
"нагорный", 3 кімнати 110/-/- кв.м 5, 220 000$, Пропонується до продажу 3 х комн квартира 110 кв.м в ...

Квартири > Продам > Дніпро > Шевченківський р-н

Продам дом г.Бровары
Зазимський шлях, 4 комнаты, 168 кв.м, 4 соток, 150 000$, Дом, Бровары, ул. Зазимский шлях, (пекарня), ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Броварський р-н > Бровари

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-
1грн/месяц, -Варианты аренды жилья -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, ...

Кімнати > Здам > Київська обл. > Бородянський р-н > Бородянка