Вся нерухомість > Новини > Новобудова, в якій встановлено глушник стільникових телефонів. Чи зручно це?
↑ До списку новин

Новобудова, в якій встановлено глушник стільникових телефонів. Чи зручно це?

25 липня 2011

Як відомо, ціна нерухомості залежить не тільки від метражу, а й від місця розташування будинку, матеріалів та способів його будівництва, наявності під'їзних доріг і комунікацій, а також ряду інших чинників.

Останнім часом будівельні та ріелторські контори пропонують також мебльовані (облаштовані) варіанти або квартири «з голими цінами». Такий хід розрахований на покупців з різними фінансовими можливостями.

Оскільки пропозиції на ринку нерухомості постійно зростають, то особливо підприємливі продавці пропонують своїм клієнтам облаштування нових будинків навіть сучасною технікою. Інші пропонують квартири з закладеною можливістю підключення до Інтернету, установкою захисних сигналізацій або антижучків. Як правило, така нерухомість розрахована на ділових людей - підприємців. Її купують як під офіси, так і під приватне житло, що дозволяє працювати і вдома.

Технології постійно розвиваються, а це означає, що ви можете зустріти і пропозиції, в яких вам буде надана можливість покупки новобудови, в якій буде встановлено глушник стільникових телефонів. Чи зручно це? І наскільки раціональною буде покупка з установкою такої технології.

З одного боку, ви потенційно забезпечуєте собі спокій - прийшли додому, і забули про стільниковий зв'язок - можливість відпочинку очевидна. Однак ми настільки звикли до благ цивілізації, що просто не можемо обійтися без мобільного телефону. Звичайно ж, можна буде встановити стаціонарний телефон. Але тут відповідь очевидна - для ділових людей квартира з глушником стільникових абсолютно непрактична. Тут ви хоч і будете захищені від постійних дзвінків, але от ділові відносини напевно зазнають занепад та розорення.

Є й ще одна сторона. Глушники стільникових зазвичай розраховані на блокування сигналів 3G і Wi-Fi, а значить, ви будете відрізані і від всесвітньої мережі. Підходить вам такий варіант?

Інша справа - персональний глушник стільникових телефонів, який ви зможете включати на свій розсуд. Захотіли розслабитися в тиші та спокої - включили глушник, і ніхто вас не потурбує. Причому вибирати даний пристрій слід з урахуванням площі приміщення, щоб не створювати дискомфорту та незручностей сусідам.

Вибираючи квартиру чи приміщення під офіс в новобудовах, не звертайте увагу на додаткові «блага», запропоновані з метою реклами. Повірте, їх ви собі зможете забезпечити згодом самі. Приймайте завжди зважені рішення.

Domik.net-нерухомість


Топ-оголошення

Дуплекс 106кв.м в котеджному містечку під Києвом
Фабричний, 4 кімнати, 100 кв.м, 4 соток, 79 000$, Продам новий дуплекс в невеликому затишному ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Васильківський р-н > Крушинка

Сдам времянку на Гагарина
Гагарина просп., 1 комната, 4 000грн/месяц, Сдам времянку на Гагарина олата 3000 грн за первый месяц, ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Здам > Дніпро > Соборний р-н

Топ-оголошення

31 Жемчужина / Фонтанская дорога 2-х комнатная 67кв.м. с евроремонтом.
Баштанная ул., 42, 2 комнаты, 67/38/13 кв.м, 8/12, 97 000$, Б. Фонтан 10 станция в семи минутах ...

Квартири > Продам > Одеса > Київський р-н

Без комісії! Ділянка, Стоянка -1, 14 соток, закрите котеджне містечко
14 соток, 126 000$, - Стоянка -1, закрите котеджне містечко на 16 домоволодінь. - Охорона, шлагбаум, ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Стоянка

Продаж ділянки 16 сот. Соколівка, дачний кооператив
16 соток, 19 000$, Зруб на фундаменті, 48 кв. м. Соколівка, Бобровицьький р-н., дачний кооператив. ...

Земельні ділянки > Продам > Чернігівська обл. > Бобровицький р-н > Соколівка Дачний кооператив