Вся нерухомість > Новини > На Оболоні побудують окружну, стадіони та парки
↑ До списку новин

На Оболоні побудують окружну, стадіони та парки

26 червня 2012

Новий Генеральний план міста Києва в частині Оболонського району передбачає розвиток міста в існуючих межах, збільшення зелених зон і рекреаційних територій, розумне розвиток промислових і спеціальних територій. Про це повідомили в прес-службі КМДА.

Генпланом передбачено створення та комплексний благоустрій пішохідної набережної та паркової зони вздовж акваторії Дніпра, комплексний благоустрій та озеленення прибережних смуг вздовж озер Опечень 1-4, зокрема у озер Вербне, Йорданське, Редькино, Богатирське (озеро Опечень-1), біля затоки Верблюд. Також передбачається створення та благоустрій парків і скверів, зокрема мова йде про зелені зони Оболонь, Пуща-Водиця, парку в урочищі Наталка.

В цілому ж передбачено, що Оболонський район і надалі буде розвиватися як комплексний селищно-виробничий район міста з потужним виробничим і діловим потенціалом.

Зокрема, на території Оболонського району заплановано забезпечити подальший розвиток провідних виробничих підприємств і порядок використання промислових районів у межах вулиць Богатирської, Автозаводської, залізничної, і кільцевої дороги зі збільшенням робочих місць.

Разом з тим, в проектом нового Генплану передбачена реновація промислових територій в межах проспекту Московського і дороги, частини Подільсько-Куренівського промислового району з створенням багатофункціонального офісно-торгового і торгово-розважальних комплексів, будівництвом підземних і наземних паркінгів.

У частині планів житлової та громадської забудови передбачено завершення будівництва розпочатих або запроектованих житлових будинків та створення нових житлових комплексів в межах вулиць Бережанської, Лугової, Автозаводської, в межах вулиць Бережанської, Луговий, Полярної, а також на вулиці Майорова і на вулиці Кондратюка за рахунок реновації частини промислових і комунальних територій.

Генеральним планом також передбачені заходи щодо вдосконалення соціальної та медичної інфраструктури. Так, заплановано, що в Оболонському районі буде збудовано центр дитячої нейрохірургії, інфекційний корпус на території КМДКЛ № 1, реконструйовані Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицини, міську дитячу туберкульозну лікарню. Також планується побудувати головний корпус дитячого санаторію "Ялинка".

Окремо Генпланом визначено будівництво спортивних майданчиків і стадіону з трибунами на Оболонському проспекті.

Щодо розвитку вулично-дорожньої мережі та транспорту, розробники запланували, зокрема, будівництво Великої Кільцевої дороги від проспекту Маршала Рокосовського до вулиці Богатирської, шляхопроводу над залізницею і розв'язкою на перетині з вулицею Богатирською і від вулиці Богатирської до Оболонського проспектів, реконструкцію Мінського шосе, площі Шевченка, вулиці Вишгородської, вулиці Фрунзе.

Газета «СЕГОДНЯ»


Топ-оголошення

1-о комнатная Оболонский р-н. п-т. Оболонский 37. Чистая, уютная квартира. Кондиционер, электробойлер, домофон.
Оболонь, Оболонський просп., 37, 1 кімната, 34/18/8 кв.м, 9/9, 48 000$, 1-о комнатная Оболонский р-н. ...

Квартири > Продам > Київ > Оболонський р-н

Продаж 2-хкімнатних ул.М.Ломоносова же/би 19 ЖК Еврика
Голосеево, Ломоносова вул., 2 кімнати 54/28/9 кв.м 1/25, 28 000$, м. Васильківська, ЖК Еврика, же/би ...

Квартири > Продам > Київ > Голосіївський р-н

Топ-оголошення

1-кімнатні вул. Каунаська 27 же/би 5 ЖК "Star City" Без %
Соцгород, Каунаська вул. 27, 1 кімната 45/15/13 кв.м 8/25, 34 819$, Соцгород, ЖК "Star City" ...

Квартири > Продам > Київ > Дніпровський р-н

Продам уютную 1 ком.кв. Овидиопольская дорога / ЖК "Реал-Парк".
Молдаванка, 1 кімната, 40/15/11 кв.м, 14/17, 43 000$, Продам уютную 1 ком.кв. Овидиопольская дорога / ...

Квартири > Продам > Одеса > Малинівський р-н

Сдам. 2-к.кв. 12/12, Левобережный-2, ул.Терещенковская 24.
Лівобережний-2, 2 кімнати, 52/28/9 кв.м, 12/12, 8 000грн/місяць, Сдам. 2-к.кв. 12/12, Левобережный-2, ...

Квартири > Здам > Дніпро > Амур-Нижньодніпровьский р-н