Вся нерухомість > Новини > Влада послабить податковий тиск на готельний бізнес - Янукович
↑ До списку новин

Влада послабить податковий тиск на готельний бізнес - Янукович

1 червня 2010

Влада має намір послабити податковий тиск на готельний бізнес. Як повідомили «Главреду» у прес-службі Президента України, про це Віктор Янукович заявив на міжнародній конференції «Євро-2012: довгострокові можливості інвестицій в сектор готелів і відпочинку в Україні».

Вітаючи учасників конференції, глава держави зазначив, що Україна сьогодні впевнено налаштована на реформи. «Сьогодні створені всі умови для їх реалізації. Сьогодні влада працює, як єдиний ланцюг. Президент - прем'єр-міністр - коаліція у парламенті - готові і здатні приймати необхідні законопроекти, спільно їх виконувати та створювати умови для розвитку країни », - підкреслив Янукович.

Президент відзначив, що в основу розвитку національної економіки та модернізації держави буде покладена інноваційно-інвестиційна модель. «Є всі підстави говорити, що економіка України буде успішною», - сказав глава держави, нагадавши, що останнім часом вже спостерігається пожвавлення економіки, зокрема, зростання ВВП - приблизно на рівні 4,8%.

 «Це позитивний рух буде продовжуватися», - переконаний Янукович.

Говорячи про підготовку України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, Президент висловив упевненість, що ми повинні плідно використовувати час, який залишився до цієї події, для розвитку готельного бізнесу. Янукович підкреслив зацікавленість нашої країни у своєчасному будівництві сучасних готелів у містах, які прийматимуть Євро-2012.

Очевидно, далі готельна інфраструктура повинна перебудовуватися в тих містах, які бізнес вважає найбільш цікавими, сказав Янукович. На переконання глави держави, в цьому контексті підприємцям слід в першу чергу звернути увагу на туристично привабливі регіони України.

Президент також підкреслив, що в контексті підготовки до Євро-2012 буде прийнято низку законопроектів, які, зокрема, передбачають ослаблення податкового тиску на підприємства готельного бізнесу, спрощення процедури оформлення дозвільних документів для них та ліцензування. Деякі з цих законів уже прийняті в першому читанні, сказав Президент, відзначивши, що, ймовірно, вони будуть остаточно прийняті в червні.

«Ви зможете переконатися - все, про що влада буде говорити вам, вона буде виконувати. Для цього будуть створені законодавчі гарантії держави», - зазначив Янукович, підкресливши, що бюрократія не буде заважати веденню бізнесу в Україні. Лібералізація всіх напрямків підприємництва в нашій державі буде відбуватися поступово, а цільова програма по Євро-2012 фактично починається вже зараз, сказав Президент.

Янукович побажав учасникам конференції плідної роботи. «Сподіваюся, ми з вами будемо добрими партнерами», - резюмував Глава держави.

«Главред»


Топ-оголошення

Продам 2к. кварт.вул. Олевська, 13/50 ЖК Сосновий Бор Святошинський р-н
Новобеличи, Олевская ул., 13/50, 48 800$, Продається 2к. квартира в новобудові по вул. Олевська, ...

Квартири > Продам > Київ > Святошинський р-н

Продам кімнату. Дарницький р-н. ул.Ялтинская 20/18. з ремонтом, склопакети, хороший дубовий паркет, вікно на вулицю.
Нова Дарниця, Ялтинська вул. 20/18, 18 кв.м 3/4, 20 000$, Продам кімнату. Дарницький р-н. ...

Кімнати > Продам > Київ > Дарницький р-н

Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)- Варианты аренды жилья
17 кв.м, 2/9, 1 600грн/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, ...

Кімнати > Здам > Чернівецька обл. > Путильський р-н > Путиля

Аренда офиса в центре Киева ул.Б.Васильковская м. Крещатик
Большая Васильковская (Красноармейская) ул., 5, 150 кв.м, 1 800$/месяц, Аренда офиса по ул. Большая ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Печерський р-н

Продаж 49.31 кв.м ул.Полесская же/би 1 ЖК ВУДСТОРИЯ Без %
Нова Дарниця, Поліська вул. 6, 1 кімната 50/18/10 кв.м 19/25, 46 700$, Продаж квартири 49.31/17.96/ ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н