Вся нерухомість > Новини > У столичному Коцюбинському буде побудований спортивний комплекс від «Епіцентр К» за 150 млн. грн
↑ До списку новин

У столичному Коцюбинському буде побудований спортивний комплекс від «Епіцентр К» за 150 млн. грн

4 січня 2011

Компанією «Епіцентр К» з Києва, яка є оператором мережі однойменних гіпермаркетів з будівельних матеріалах, планується інвестування в проект з будівництва нового спорткомплексу, яка розташується у селищі Коцюбинському, вартістю в 150 мільйонів гривень. Ці дані були отримані 24 грудня в рамках проведення прес-конференції.

До відома, дана компанія активно підтримує спортсменів Україні і всіляко їм сприяє. Особливої уваги удостоюються молоді спортивні таланти. Для цього засновниками компанії «Епіцентр К» Олександром і Галиною Герега в 2008 році було ініційовано створення спортивного клубу в Городку, що розташовується у Хмельницькій області. З їх допомогою, 275 дітей отримали можливість щоденного відвідування секцій боксу, кікбоксингу, важкої атлетики, вільної боротьби і пауерліфтингу.

За словами першого віце-президента Федерації боксу в України, віце-президента федерації боксу в Європі, заслуженого тренера України Ігоря Гайдамака, безліч спортсменів висловлює цим людям свою щиру подяку, так як вони роблять велику справу. На сьогоднішній день збірна України з боксу є однією з найсильніших у світі і не в останню чергу завдяки цим людям.

Завдяки такій підтримці, згідно з даними фахівців компанії «Соцмарт», юні обдарування можуть розвиватися. Приміром, у заслуженого майстра спорту з боксу, чемпіона Європи, бронзового призера Чемпіонату світу, переможця кубку світу 2009 року, переможця Кубка Європи 2010 року Олександра Усика, на даний момент росте дитина, що вимагає чималих витрат. І подібні люди просто допомагають зробити тренування більш реальними при фінансових труднощах.

За словами голови правління компанії Олександра Гереги, ті спортивні комплекси, які будуть побудовані в містах, в яких присутні магазини мережі «Епіцентр К», будуть будуватися «з нуля», або ж будуть реставрувати школи, спортивні клуби. Компанію цікавлять види спорту, які користуються в нашій країні найбільшою популярністю, і на них в основному робиться акцент.

Соцмарт


Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-
1грн/месяц, жилья -Варианты аренды жилья -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от недели -месяца, ...

Кімнати > Здам > Херсонська обл. > Горностаївський р-н > Горностаївка

Продам 4-х ком.кв. Армейская/ЖК "Звездный городок-1".
Центр, 4 комнаты, 115/64/19 кв.м, 13/14, 163 000$, Продам 4-х ком.кв. Армейская/ЖК"Звездный ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Топ-оголошення

Земельна ділянка 20 сот с. Іванків
20 соток, 20 000$, Власник! Терміново продам земельну ділянку 20 сотих. Чудове місце розташування, ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Бориспільський р-н > Іванків

Продам будинок 200 кв.м. в Кировском поряд з річкою.
5 і більш за кімнати, 200 кв.м, 15 соток 220 000$, Продам будинок 200 кв.м. в Кировском поряд з ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпропетровська обл. > Дніпропетровський р-н > Кіровське

Ірпінь, оренда кондитерського виробництва
Гостомельське шосе, 1400 кв.м, 8$/кв.м/місяць, Ірпінь, поруч з Варшавською трасою довгострокова ...

Виробничі приміщення > Здам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Ірпінь