Вся нерухомість > Новини > Ринок нерухомості Києва є стабільним – експерт
↑ До списку новин

Ринок нерухомості Києва є стабільним – експерт

10 вересня 2013

Зараз на ринку нерухомості Києва зберігається стабільна динаміка купівлі квартир. Про це в ексклюзивному коментарі УНН сказав керівник комітету з інформаційних технологій, сервісів, аналітики та МЛС Асоціації фахівців з нерухомості України Едуард Бразас.

Е.Бразас зазначив, що цього літа на ринку нерухомості не було традиційного зменшення попиту на житло через низку законодавчих нововведень.

"У нас було достатньо багато інформаційних приводів у липні-серпні, які пов'язані із нововведеннями на ринку нерухомості: оцінка нерухомості, безготівкові розрахунки і так далі, що підштовхнуло найбільш рішучих до прийняття рішень щодо купівлі. Тому зараз декілька тижнів у нас буде перехідний період, пов'язаний зі змінами по готівкових розрахунках. А в цілому ринок достатньо стабільний, як влітку був, так і зараз. Традиційного провалу не було, абсолютно нормальне робоче літо", - наголосив Е.Бразас.

Нагадаємо, протягом серпня поточного року у Києві уклали 3 тис. 104 угоди купівлі квартир, при цьому майже 50% придбаних розміщувались у новобудовах. В цей же час, згідно з результатами соціологічного дослідження, 97% осіб, які розглядають можливість придбання найближчим часом власного житла, обирають інвестування у нерухомість на початку будівництва. Разом з цим, 71% опитаних вважають найбільш надійним забудовником ХК “Київмісьбуд”.

Як повідомлялось раніше, у поточному році Холдингова компанія “Київміськбуд” планує ввести в експлуатацію близько 300 тис. кв. м нерухомості.

“Сьогодні наша компанія веде роботи на 34 будівельних майданчиках. У цьому році, я думаю, що ми перевищимо навіть найбільші наші очікування, вони будуть увінчані успіхом. Обсяг зданих квадратних метрів не лише житла, а й торговельних центрів, паркувальних комплексів, буде більшим за 300 тис. кв. м, а у минулому році це було 220-230 тис. кв.м”, - сказав президент “Київміськбуду” Ігор Кушнір.

Ольга Завгородня, УНН


Топ-оголошення

Продається кімната в гуртожитку Центр
Шолом Алейхема, 86, 14 кв.м, 4/5, 9 000$, Продається кімната в гуртожитку Центр вул. Шолом Алейхема. ...

Кімнати > Продам > Київська обл. > Білоцерківський р-н > Біла Церква

Продам. 3-к.кв. 4/9, центр, ул.Исполкомовская
Виконкомівська вул., 3 кімнати, 135/-/- кв.м, 4/9, 210 000$, Продам. 3-к.кв. 4/9, центр, ...

Квартири > Продам > Дніпро > Шевченківський р-н

Топ-оголошення

Продам дом 588 м.кв. 21 сотка. Царское село (Мирный), с.Дорогое
12-й квартал, 5 і більше кімнат, 588 кв.м, 21 соток, 350 000$, Продам дом 588 м.кв. 21 сотка. Царское ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпро > Шевченківський р-н

Куплю 2 до квартиру
2 кімнати 2$, Куплю терміново 2 до кварти ру на Калиновій, др-лівий берег ...

Квартири > Куплю > Дніпро

Квартира з внутр. оздобленням в ЖК Навігатор, вул. Коноплянська!
Мінський масив, Коноплянська вул., 2 кімнати, 93/-/- кв.м, 2/10, 79 000$, Продаж 2-х кімнатної ...

Квартири > Продам > Київ > Оболонський р-н