Вся нерухомість > Новини > Міжнародні торговельні оператори активно виходять на ринок Києва
↑ До списку новин

Міжнародні торговельні оператори активно виходять на ринок Києва

6 лютого 2012

Минулий рік ознаменувався високою активністю міжнародних торгових операторів ринку нерухомості Києва.

У 2011 році знаковими для ринку ритейлу Києва стали відкриття перших магазинів таких міжнародних брендів, як New Yorker, Oysho і Finn Flare, які розмістилися в ТРЦ Скай Молл. У ТРЦ Глобус відкрився перший магазин американської мережі MAC, а також магазини аксесуарів I am, SIX і Diva. Про це повідомили ЛІГАБізнесІнформ в Jones Lang LaSalle.

У 2011 році активну роботу на українському ринку почали дві російські мережі магазинів косметики та парфумерії - Рів Гош під брендом Бомонд, і Л'Етуаль. Знаковою подією 2011 року стало відкриття першого флагманського магазина мережі Gap на вул. Хрещатик, 50, площею 1 200 кв.м. Консультантом угоди щодо передачі приміщення в оренду виступила компанія Jones Lang LaSalle, вважають експерти.

Ключовими подіями на ринку luxury-ритейлу в 2011 році стали відкриття перших монобрендових магазинів таких люксових брендів, як Christian Dior (вул. Заньковецької, 5), Trussardi (вул. Велика Васильківська, 27), Ermanno Scervino (вул. Московська, 46/2a ), STDupont (вул. Городецького, 17), a.testoni (ТЦ Мандарин Плаза), Ralph Lauren Home (вул. Московська, 37/2).

Ринок нерухомості Києва в минулому році також поповнився новими операторами розваг. Російська мережа Кронверк Сінема відкрила у складі ТРЦ Скай Молл свій перший кінотеатр в Києві та другий в Україні. У цьому ж торговельному центрі було відкрито перший у Києві боулінг-клуб української мережі Сіті-боулінг. Боулінг-клуби даної мережі вже успішно працюють в ТРЦ Рів'єра Шопінг Сіті в Одесі і ТРЦ Кінг Кросс Леополіс у Львові.

За прогнозами експертів, в 2012 році ця тенденція буде продовжена і торговельні площі в Україні поповняться новими іменитими ритейлерами.

Олена Бозаджі, керівник відділу досліджень в Києві компанії Jones Lang LaSalle, зазначила: "Ми очікуємо, що 2012 рік буде не менш плідним для столичного ринку торгової нерухомості - як щодо майбутніх відкриттів торгових центрів, так і появи нових торгових операторів".

За її даними, в 2012 році в Києві з високою часткою ймовірності має відкритися п'ять нових торгових комплексів. Загальний обсяг якісних проектів, запланованих до виходу в 2012 році, становить близько 185 000 кв. м.

"Якщо говорити про ритейлера, то про плани входження на київський ринок заявляють, приміром, світові мережі громадського харчування Kentucky Fried Chicken (KFC), Subway і Dunkin' Donuts. У 2012 році в Києві також очікуються відкриття перших гіпермаркетів німецької мережі Real і української продовольчої мережі Амстор", - сказала Олена Бозаджі.

ИА ЛІГА БізнесІнформ


Топ-оголошення

.Два офиса 110м и 135м можно вместе н/ф м.Арскнальная 5мин от хозяина
Липки, 110 кв.м, 33 000грн/месяц, Адреса: Печерський район, вул. Московська (нова назва - вул. Князів ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Печерський р-н

Продаж 1-кімнатних же/би 1 ул.Каунасская 27 ЖК СТАРИЙ СИТИ Без %
Соцгород, Каунаська вул. 27, 1 кімната 39/18/8 кв.м 21/25, 42 361$, 1-кімнатні вул. Каунаська 27 ЖК ...

Квартири > Продам > Київ > Дніпровський р-н

Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)- Варианты аренды жилья
2 000грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам от недели ...

Кімнати > Здам > Житомирська обл. > Володарсько-Волинський р-н > Володарськ-Волинський

Продам 2 комнатную квартиру, ул. Софиевская/Конная, 2/4, 75 кв.м.
Центр, Софиевская ул., 2 комнаты, 75/-/12 кв.м, 2/4, 100 000$, Продам 2 комнатную квартиру, ул. ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

БЕЗ КОМІСІЇ продаю стильну трикімнатну квартиру
Стара Дарниця, 3 кімнати, 80/56/17 кв.м, 6/11, 95 000$, Київ. Дніпровський, Соцмісто, Дарниця. ...

Квартири > Продам > Київ > Дніпровський р-н