Вся нерухомість > Новини > Радіусні шафи
↑ До списку новин

Радіусні шафи

3 лютого 2014

Нове слово в сфері ергономічного і оригінального оформлення інтер'єрів - це радіусні шафи-купе. Такий різновид корпусних меблів можна по праву назвати унікальним, оскільки увігнуті, опуклі і кутові радіусні шафи проектуються і створюються за індивідуальними ескізами, завдяки чому ідеально вписуються в планування і оформлення кімнати.

Починаючи з початку 90-х років, коли на теренах колишнього СНД стали з'являтися перші якісні шафи-купе за доступними цінами, стало ясно, що більш містких і, разом з тим, компактних меблів для зберігання речей просто не існує. Це дійсно так - кращого альтернативного варіанту зручній шафі-купе ніхто не придумав, та й не потрібно. Проте стандартна конструкція першої шафи-купе з часом покращувалася, модернізувалася і доповнювалася. Тепер на ринку з'явилися незвичайні і ще більш ергономічні радіусні шафи.

Свобода дизайнерської думки і форм шаф-купе дозволяють встановити конструкцію в будь-якому, навіть самому нестандартному, кутку або ніші приміщення. При цьому плавні і обтічні форми шафи не будуть завдавати незручностей. Такі моделі можуть ставати справжньою родзинкою сучасного інтер'єру, зберігаючи свої первинні практичні та експлуатаційні характеристики.

У невеликих кімнатах кутові радіусні шафи-купе будуть дуже до речі, оскільки вони дозволяють максимально заощадити простір. Крім того, «хвилі» такої шафи візуально об'єднують гармонію простору, виключаючи гострий кут.

Як і традиційні шафи-купе, радіусні шафи можуть бути виконані в будь-якому дизайні. У поєднанні з незвичайною, увігнутою, опуклою або хвилеподібною формою, це може призвести воістину приголомшливий ефект з точки зору дизайну. Саме тому такі шафи можуть стати гідним доповненням як для житлової кімнати, так і для офісу, студії або готельного номера.

У каталогах меблевих фірм можна зустріти готові радіусні шафи різних форм і забарвлень, серед яких можна вибрати найбільш підходящу модель. Якщо ж ваш інтер'єр відрізняється особливим плануванням, наявністю подіумів або іншими особливостями, то ви можете звернутися до фахівців і створити свою, абсолютно унікальну модель, яка буде повністю відповідати вашим вимогам.

Якщо говорити про ціну, то вартість на радіусну шафу-купе коливається залежно від складності конструкції, а також використовуваних матеріалів. Однак можна сказати, що вартість радіусної шафи не набагато вище, ніж традиційної шафи-купе.

Polly Dozzi, спеціально для журналу «Ваш интерьер»


Топ-оголошення

ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ!! Комерційне приміщення з ремонтом 47м, м.Вишгород!
Київська, 86, 42 900$, Приміщення знаходиться в новобудові, ЖК Київські Зорі 1. Житловий комплекс має ...

Інше > Продам > Київська обл. > Вишгородський р-н > Вишгород

Сдам жилье в Днепропетровске -(Днепре)-
17 кв.м, 2/9, 2 000грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по ...

Кімнати > Здам > Полтавська обл. > Карлівський р-н > Карлівка

Топ-оголошення

Аренда помещения в центре Киева
Львівська пл., 130 кв.м, 35 000грн/місяць, Сдается ул. Вознесенский спуск ( бывшая ул. ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Шевченківський р-н

Продажа 2-х комнатной квартиры, в центре г. Гостомеля
2 кімнати, 38/21/7 кв.м, 2/5, 32 000$, Продається 2-х кімнатна квартира м.Гостомель, вул Рекунова ...

Квартири > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Гостомель

Продам фасадну ділянку с. Шевченково 30 соток
Лікарська, 30 соток 105 000$, Продам ділянку Києво-святошинський р-н, Белогородка, с. Шевченково, ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Білогородка