Вся нерухомість > Новини > Як спланувати простір маленької квартирки
↑ До списку новин

Як спланувати простір маленької квартирки

18 листопада 2013

У будь-якому випадку, якщо ви затіяли ремонт, то ні про які експромти і мови йти не може.

Даний процес вимагає ретельної підготовки і планування. В іншому випадку, кінцевий результат може не тільки засмутити з естетичного боку, але й спричинити дискомфорт з боку практичної. Особливо це питання критичне, якщо мова йде про оформлення маленької квартири.

Інтер'єр малогабаритної квартири повинен бути розроблений максимально функціонально. Кожний її сантиметр повинен працювати на господаря, і тому тут доводиться задіяти все своє просторове мислення і винахідливість. На допомогу вам ми можемо запропонувати кілька ефективних та оригінальних ідей як вдало спланувати простір навіть найскромнішої квартири.

Перше, і основне - якщо є можливість, то позбудьтеся зайвих кутів. Приміщення, які плавно переходять один в одне, зроблять вашу квартиру візуально більш просторою. Крім того, такий дизайнерський хід може значно підвищити рівень практичності вашої квартири.

Якщо від кутів позбутися неможливо, то зробіть так, щоб вони працювали на вас. Не залишайте пустувати навіть найвигадливіші куточки вашого житла. Можливо, там знайде своє місце вішалка або торшер, або навіть ваш робочий стіл, виготовлений за індивідуальним ескізом?

Тим, хто оформляє інтер'єр скромної однокімнатної квартири, фахівці рекомендують уникати кардинального зонування простору. Сильні контрасти або багаторівневість зробить кімнату візуально ще менше. Тому для розмежування зон краще всього використовувати меблі. Наприклад, спинка дивана може відокремити зону вітальні від кухонної зони, а оригінальна шафа може стати стіною між зоною для сну і роботи.

Також можна вдаватися до всіляких дизайнерських хитрощів. Нікуди поставити телевізор? - Зробіть в стіні нішу і встановіть його там. До речі, ніші в стінах - це чудове рішення, якщо дизайн малогабаритної квартири не дозволяє розмістити все необхідне. Так, наприклад, ніша в коридорі може вмістити не тільки аксесуари і парасольки, але й систему домашнього відеоспостереження. Таким же чином можна виключити зі свого інтер'єру книжкову шафу. Книги будуть чудово виглядати і в ніші.

Підвіконня - не тільки для квітів. Широке підвіконня можна використовувати не тільки як робочу зону, а й навіть як кухонний стіл. Досить проявити фантазію, і ви можете отримати замість звичайного підвіконня дійсно робочу поверхню. Тим більше, саме біля вікна максимальна кількість сонячного світла, що ще й дозволить трохи заощадити на електроенергії.

Ваш интерьер


Топ-оголошення

Продам ексклюзивний особняк 600 кв.м. на березі ріки в Орловщине.
5 і більш за кімнати, 600 кв.м, 50 соток 630 000$, Продам ексклюзивний особняк 600 кв.м. на березі ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпропетровська обл. > Новомосковський р-н > Орловщина

Оренда приміщення на Позняках
Позняки, 40 кв.м, 5 000 грн./місяць, Задається вул. Руденко Дарницького р-ну в БЦ приміщення під ...

Офісні приміщення > Здам > Київ > Дарницький р-н

Топ-оголошення

Продам 4 кому 180 м Будинок Каркашадзе Цегельний пер / ресторан"Fish-Cafe"
Цегельний пер., 3, 4 кімнати 176/91/21 кв.м 1/8, 300 000$, 180 кв.м. 1 поверх. 4 просторих кімнати, ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Продам 1-ком.квартиру на проспекте НЕБЕСНОЙ сотни.
Таирова, 1 комната, 35/-/- кв.м, 8/9, 30 000$, Продам отличную 1-комнатную квартиру в центре Таирова, ...

Квартири > Продам > Одеса > Київський р-н

Здам житло в Дніпропетровську -(Дніпрі)-- Варіанти оренди житла
2 000грн/місяць, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам от ...

Кімнати > Здам > Львівська обл. > Перемишлянський р-н > Перемишляни