Вся нерухомість > Новини > Інтер'єр спальні в стилі рококо
↑ До списку новин

Інтер'єр спальні в стилі рококо

12 вересня 2013

Рококо - старовинний розкішний стиль 18 століття, народжений і виношений великою та романтичною Францією. Стиль цей вважається досить інтимним, ось чому спальня для його втілення і розгулля підходить найкраще.

Рококо - це справжня ніжність буржуазії, а для його виконання, як правило, вибираються затишні постільні тони, милі завитки і різні цікаві орнаменти, декоративні тканинні шпалери, повітряні і легкі принти - з ними спальня немов починає "жити" по-новому, знаходить власне обличчя і, зрозуміло, душу. Не дарма естети і любителі краси вибирають саме рококо, щоб втілити мрії в реальність.

Спальня, створена в стилі рококо - це велика кількість ліпнини, красиві підлогові дзеркала, які обрамлені в раму, прикрашені ліпниною, точно такі ж тут і стельові плінтуса, пофарбовані в золото або білосніжний колір. Ведучими кольорами можна позначити ніжно кремовий, м'який пурпурний, схожий на відтінки світанку або розлитого вина. А що ж ліжко?

Готель Мармара може продемонструвати справжні шедеври інтер'єрів у стилі рококо, тим не менш, справжні скарбниці, безсумнівно, знаходяться в Парижі, там, де цей стиль був створений і споконвіку зберіг свій сенс і майстерний вигляд. Ліжка рококо відрізняються шириною і високими спинками, а також стиль любить наявність балдахіна з прозорої органзи, декорований за допомогою різних приємних деталей як покривала і подушки. Зрозуміло, тут потрібно слідувати поміркованості, адже можна перестаратися і створити будуар літньої жінки.

Меблі для спальні повинні створювати відчуття легкості, легкості, а інтер'єри рококо нагадують швидше не житлові місця, а репродукції французьких художників. До речі, на стіни найчастіше наноситься рослинний орнамент або візерунки з черепашок. Сам стиль дуже любить простір. Міні-готель Акс тому підтвердження, тому не треба нагромаджувати зайвими предметами. Штори та тюль найкраще помірно прикрасити завитками і тканинами, але не створювати багато різних речей, щоб не зіпсувати місцевий колорит.

Рококо закликає зануритися в дух тепла, ніжності, причому зі світським відтінком, який створений для прекрасного усамітнення не тільки з мріями, а й з улюбленими людьми. У такій спальні сон стає ліками, а читання книги, скажімо, томика Бодлера, перетворить вас на манірну господиню або статного господаря будинку, який відпочиває після буденного дня.

Ваш интерьер


Топ-оголошення

Продам 2 комнатную квартиру, ул. Известковая/3-ий Известковый пер., 1/2, 53 кв.м.
Слободка, Известковая ул., 2 комнаты, 53/-/16 кв.м, 1/2, 27 000$, Продам 2 комнатную квартиру, ул. ...

Квартири > Продам > Одеса > Суворівський р-н

Сдам времянку на Гагарина
Гагарина просп., 1 комната, 4 000грн/месяц, Сдам времянку на Гагарина олата 3000 грн за первый месяц, ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Здам > Дніпро > Соборний р-н

Топ-оголошення

продам. Помещение 117 м.кв. Фрунзенский, ул.Замполита Беляева
Беляева ул., 117 кв.м, 70 000$, продам. Помещение под магазин-кафе, офис. 117 м.кв. Фрунзенский, ...

Торговельні приміщення > Продам > Дніпро > Амур-Нижньодніпровьский р-н

Терміновий викуп приміщень
Допомога при продажі, покупці, оренді земельних ділянок комерційного і житлового призначення, в т.ч. ...

Сфера обслуговування > Куплю > Дніпро

Продам буд Чабани СТ "Кургани"
3 комнаты, 150 кв.м, 6 соток, 105 000$, Чабани СТ "Кургани" 3 км від Києва по Одеській трасі 10 хв. ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Києво-Святошинський р-н > Чабани