Вся нерухомість > Новини > Будівельні гіпермаркети йдуть на Київ
↑ До списку новин

Будівельні гіпермаркети йдуть на Київ

12 серпня 2010

За останні кілька років Київ став користуватися великою популярністю у різних мереж по гіпер- і супермаркетах, причому мова йде як про українських, так і зарубіжних рітейл-операторів. Розповідь про "Ашани", "Новуси", і так далі. У цій новині журналісти компанії "Соцмарт" розкажуть про будівельні гіпермаркети (торгового формату DIY), які ростуть в столиці, як гриби після дощу.

Безумовно, на першому місці за кількістю будівельних гіпермаркетів у місті-герої Києві йде мережа "Епіцентр", яка розмістила у столиці 6 своїх гіпермаркетів. Причому останній, відкритий на Берковецькій, за словами представників "Епіцентру", є найбільшим в Європі. З цим складно посперечатися, тим більше зараз йдуть будівельні роботи, судячи з усього, розширення цього гіпермаркету на Берковцях. Крім експансії українського оператора в кількісному плані, варто відзначити і дуже далекоглядний підхід до розміщення своїх об'єктів. DIY-гіпермаркети "Епіцентру" будуються за принципом "синергетичного ефекту", по сусідству з великими гіпермаркетами продовольчого напряму ("Ашан", "Метро"). Мабуть, ту ж ідею на замітку взяла й німецька мережа "Практікер", відкривши нещодавно на Великій Окружній (біля вул. Трублаїні) свою торгову точку. Адже поруч в ста метрах заповзятливі литовці побудували супермаркет "Novus".

Ще одна закордонна мережа незабаром порадує киян відразу двома своїми будівельними гіпермаркетами. Ми говоримо про "Leroy Merlin" (французький оператор, який входить до групи "Ашан"). Саме ці будівельні гіпермаркети зараз зводять на Оболоні та Броварському проспекті. Перший з них, на вулиці Полярній, як дізналися експерти компанії "Соцмарт", буде відкрито восени.

Звичайно, "будівельна кухня" Києва включає в себе не тільки ці недавно відкриті або заплановані до введення в експлуатацію найближчим часом, об'єкти. Не варто забувати про українську мережу "Нова Лінія", що досить активно відкриває об'єкти і у Києві, і в Київській області. Ще в 2010-2011 році анонсувала відкриття свого київського гіпермаркету і мережа OBI (поки в Україні будівельний оператор включає тільки об'єкт в Одесі), але поки ці дані не підтверджуються.

Соцмарт


Топ-оголошення

Бородянка Приватизована ділянка 12 соток п/садівництво, розташований біля лісу
12 соток 10 000$, Бородянка Приватизована ділянка 12 соток п/садівництво, розташований біля лісу, ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Бородянка

Продається будинок с. Недра
4 кімнати, 90 кв.м, 25 соток, 15 000$, Продається жилий будинок усіма зручностями в с. Недра. Є ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Баришівський р-н > Недра

Топ-оголошення

Продам 1 комнатную квартиру в новом доме в жк Континент, Люстдорфская дор., 2/12, 39, 6 кв.м.
Люстдорфская дор., 1 комната, 39,6/-/- кв.м, 2/12, 41 000$, Продам 1 комнатную квартиру в новом доме ...

Квартири > Продам > Одеса > Київський р-н

Продам 1 к. кв. на Залютино. Снижена цена!
Х.Гора, Баварія, Залютине, 1 кімната, 38/-/9 кв.м, 1/2, 17 000$, Продам чистую, светлую, тёплую, ...

Квартири > Продам > Харків > Ленінський р-н

Продам будинок на березі Самари. Свій пляж! 15 хвилин від Дніпра
3 комнаты, 131 кв.м, 9 соток, 175 000$, Продам будинок на березі Самари в передмісті Дніпра ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпропетровська обл. > Новомосковський р-н > Новоселовка