Вся нерухомість > Новини > Нерухомість в Євпаторії: купити — не купити?
↑ До списку новин

Нерухомість в Євпаторії: купити — не купити?

8 січня 2014

Катерина Друга знала толк в курортних містечках. Про це говорить хоча б ім'я, дане імператрицею древньому селищу на березі Чорного моря — Шляхетна, або по-грецьки — Євпаторія. Шляхетне містечко і сьогодні приваблює безліч інвестицій, щоправда, не імператорських, але також вельми значущих. Мова йде, звичайно, про нерухомість.

Квартири і будинки на березі Євпаторії завжди користувалася підвищеним попитом. Ще б пак — це відмінне місце для життя та відпочинку, свій куточок у моря, і в цілому — перспективне вкладення грошей, пише Domik.ua.

Ваша вигода

Ціни на нерухомість чорноморського узбережжя дуже різні. У Євпаторії — одні з найдемократичніших: як на розваги, так і на нерухомість. Тому жити тут або тільки відпочивати — вирішуйте самі, хоча одного разу побувавши в цих теплих краях, швидше за все, вам не захочеться їх залишати.

Регіон активно розвивається, тут немає недоліку в об'єктах інфраструктури. У повсякденному житті знадобляться і дитячі сади, поліклініки, школи, супермаркети. І куди ж без розваг? У Євпаторії розташувався найвідоміший в Криму аквапарк з гірками-камікадзе, басейнами і барами на воді. Шумним компаніям доведеться до душі боулінг, кінотеатри, бари і ресторани, дискотеки під відкритим небом та пінні вечірки. І, звичайно, море, м'який пісок і черепашки — не в приклад іншим курортним містам Криму.

Разом з житлом ви отримуєте відмінну можливість відпочивати на узбережжі Чорного моря круглий рік, дихати цілющим повітрям, не піклуючись про наявність вільних місць в готелях і готелях. І, звичайно, це ще й шанс підзаробити, здаючи нерухомість в оренду відпочиваючим, яких в будь-який час в Криму більш ніж достатньо.

З чого вибрати?

Нерухомість Евапаторіі найкраще підшукувати через агентства нерухомості, так як зазвичай господарі житла звертаються безпосередньо до ріелторів. Причому розглядати варіанти бажано як на первинному, так і на вторинному ринку.

Новобудови завжди гарантують нову якість життя. Це і свіжі комунікації, і хороша звуко- і теплоізоляція, просторі квартири зі зручним плануванням, нерідко вікна з видом на море та консьєрж в парадному. Приємно жити в такому чистому, доглянутому новенькому будинку, і відпочиваючі, звичайно, теж оцінять рівень комфорту.

Старий житловий фонд рясніє будівлями радянського періоду. І на сьогоднішній день, мабуть, найголовніша їх перевага — мала поверховість і невелика густота населення в розрахунку на один поверх. В цілому ж, будівлі ці зносилися від часу: з комунікаціями трапляються поломки, парадні потребують ремонту, квартири в таких будинках малогабаритні — все за радянськими стандартами. Але купити квартиру в Євпаторії в такому будинку можна дуже навіть недорого — навіть за $20 000 знайдуться варіанти однокімнатних, — що в кілька разів дешевше, ніж у новобудові.

Інвестувати є у що, залишилося визначитися: загазований мегаполіс або місто-курорт?

Domik.ua-нерухомість


Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске, (г, Днепр) -Днепропетровская область --
1грн/месяц, Сдам жилье -в м, Днiпро, (Днепропетровск) - Варианты аренды жилья по срокам от недели - ...

Кімнати > Здам > Одеська обл. > Кілійський р-н > Кілія

Академическая: продам солнечную уютную 3к квартиру возле парка Победы!
Варламова ул., 26, 3 комнаты, 47/30/6 кв.м, 4/5, 55 000$, Академическая / площадь 10 Апреля, продам ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Топ-оголошення

Продам торгівельний комплекс 7000 кв.м. в р-ні розвилки (вул. Титова і вул. Героїв Сталінграду).
Героїв Сталінграду вул., 7000 кв.м, Продам торгівельний комплекс 7000 кв.м. в р-ні розвилки (вул. ...

Торговельні приміщення > Продам > Дніпро > Шевченківський р-н

Продам дом, Коминтерновский р-н
2 кімнати, 8 000$, Продам дом, Коминтерновский р-н, рядом с поселком Котовского. Общая площадь ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Одеська обл. > Лиманський р-н > Кремидовка

Сдам Еврокоттедж 400 кв.м г.Украинка Длительно!
400 кв.м, 100 соток, 1 900$/месяц, Єврокотедж на березі річки в оренду Пропоную ЄВРОКОТТЕДЖ в ОРЕНДУ ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Здам > Київська обл. > Обухівський р-н > Українка