Вся нерухомість > Новини > Квартири на перших поверхах
↑ До списку новин

Квартири на перших поверхах

27 жовтня 2010

Причиною цьому є відсутність попиту на квартири серед потенційних покупців, що, відповідно, знижує і ціну. Найчастіше люди купують квартири на перших поверхах при недостачі грошей на більш високі. Тим не менше, у цього виду житла є свої переваги.

Першим плюсом в даному випадку є досить смішний факт - купивши квартиру на першому поверсі, затопити нікого вже неможливо, що дуже зручно. Звичайно ж, сусіди зверху можуть затопити вас, тим не менш, це вже часткова перевага.

Другим плюсом є можливість створення додаткового приміщення в підвалі, якщо прорубати вхід туди прямо з квартири. Тим не менше, для реалізації цього доведеться дуже сильно побігати і попотіти.

Третім плюсом є можливість здачі приміщення в оренду в якості офісного і отримувати набагато більші гроші, ніж від простої квартири. Тим не менше, житло в наші дні купується в більшості для житла, а не орендної здачі, а особливо при врахуванні того, що бізнесмени частіше вважають за краще купити приміщення, замість того щоб зв'язуватися з орендою.

Четвертою «перевагою», згідно з даними компанії «Соцмарт», можна назвати можливість зведення прибудови і розширення квартири. Тим не менше, і для цього власникові буде необхідно пройти велику кількість малоприємних інстанцій, таких як БТІ, і отримати чималу кількість дозволів. У результаті, буде незрозуміло, чи варта мета витрачених на неї сил і грошей.

Як висновок, хотілося б сказати, що єдиною перевагою квартир, розташованих на перших поверхах, може бути те, що вони зручні лише для пенсіонерів, інвалідів і людей похилого віку, так як при відсутності ліфта їм не доводиться підніматися по сходах.

У свою чергу, недоліки даного роду об'єктів є набагато більш важливими. Основною серед них є безпосередня близькість підвалу, що призводить до неприємного запаху, холоду, вологості та ймовірність нашестя тарганів і гризунів. А, крім того, велика кількість комарів, які в підвалах розмножуються круглий рік. Також власникам квартир на перших поверхах дуже нерідко доводиться викликати аварійні бригади, так як в підвалах прориває труби.

Руслан Шепетюк, Соцмарт


Топ-оголошення

Продається затишний будинок в с. Лосятин Білоцерківського району Київської обл.
цернтральна, 17, 4 кімнати, 93 кв.м, 60 соток, 32 000$, Продається затишний будинок в с. Лосятин ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київська обл. > Білоцерківський р-н > с. Лосятин

Продаж 54.9 кв.м ул.Ревуцкого 54-Би ЖК РЕВУЦКИЙ Без %
Позняки, Ревуцкого вул. 54-Би, 1 кімната 55/18/12 кв.м 8/25, 52 500$, ЖК РЕВУЦКИЙ ул.РЕВУЦКОГО -54 ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н

Топ-оголошення

Сдам жилье в Днепропетровске (г, Днепр)-Украина, Варианты аренды
Золотая горка, 15 кв.м, 3/9, 2 000грн/месяц, Сдам жилье -в г, Днiпро, (Днепропетровск) по срокам от ...

Кімнати > Здам > Одеса > Київський р-н

Продам 2 комнатную квартиру жк Дебри/4 ст. Б. Фонтана, 2 этаж, 57.26 кв.м.
Фонтанская дор., 2 комнаты, 57,26/-/- кв.м, 2/14, 50 000$, Продам 2 комнатную квартиру в жк Дебри, 4 ...

Квартири > Продам > Одеса > Приморський р-н

Продам 1 комнатную квартиру в новом доме в жк Via Roma, ул. Иглези, 5/12, 34 кв.м.
Таирова, Инглези (25-й Чапаевской див.) ул., 1 комната, 34/-/11 кв.м, 5/12, 43 500$, Продам 1 ...

Квартири > Продам > Одеса > Київський р-н