Вся нерухомість > Статті. Аналітика > Котеджне містечко «Альпійка» з'явилося під Києвом
↑ До списку статей 

Котеджне містечко «Альпійка» з'явилося під Києвом

9 квітня 2010

Корпорація «Золоті Ворота» оголосила про ребрендинг одного зі своїх котеджних містечок преміум-класу «Альпійське село «Горки», розташованого в Підгірцях під Києвом. Відтепер котеджне містечко іменується просто - «Альпійка». Зміни торкнуться як назви, так і логотипу.

Городок преміум-класу «Альпійка» - це містечко в 8 км від столиці, виконане в архітектурному стилі «шале» і розташоване у долині лісистих пагорбів на березі джерельного зарибненого озера. Проект складається з 20 котеджів площею 350-500 кв.м.

Як зазначила керівник відділу маркетингу Корпорації «Золоті Ворота» Вікторія Зоря, метою ребрендингу є підвищення ефективності просування котеджного містечка за рахунок стислості, кращого прочитання і запам'ятовуваності. Крім того, «Альпійка» сама по собі стала більш поширена і в ужитку експертів ринку і клієнтів, ніж старий бренд «Альпійське село «Горки».

«За німецькими стандартами доріжки прокладають там, де їх протоптали люди, а не там, де їх запланували проектанти. Ми йдемо назустріч побажанням людей», - відзначила Вікторія Зоря.

При цьому, за словами Вікторії Зорі, загальна концепція просування залишиться незмінною, оскільки як стара назва, так і нова - «Альпійка» - за змістом абсолютно ідентичні і відображають спокійну, надійну і розмірену атмосферу швейцарських Альп, відтворену поблизу української столиці.

Довідка. Корпорація «Золоті Ворота» об'єднує більше 10 підприємств, що працюють у сфері будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг, мостів і аеродромів, а також виробництва дорожньо-будівельних матеріалів, будівельних конструкцій, гранітного щебеню, житлового будівництва. Офіційний сайт Корпорації www.zv.com.ua

У сфері житлового будівництва підприємства Корпорації «Золоті Ворота» сьогодні здійснюють зведення багатоповерхових житлових будинків і мікрорайонів у м. Севастополі, а також котеджних містечок під Києвом (котеджне селище «Альпійка» (8 км від КПП м. Києва по Новообухівській трасі); реалізують котеджі і дуплекси на території КІЗ «Коник» (м. Київ, Голосіївський район); котеджне містечко класу de luxe «Золота Затока» (6,5 км від Великої Дамби, Конча-Заспа).

Крім того, сьогодні підприємства корпорації «Золоті Ворота» здійснюють капітальне будівництво та реконструкцію дорожніх покриттів на більш ніж 20 об'єктах по всій Україні, серед яких траси «Київ-Чоп», «Київ-Ковель-Ягодин (на Люблін),« Кіпті-Глухів-Бачівськ».

Підприємства Корпорації також здійснюють капітальний ремонт і будівництво злітно-посадочних смуг, перонів і руліжних доріжок в аеропортах «Бориспіль», «Київ» (Жуляни), «Харківський аеропорт».

Керівники Корпорації «Золоті Ворота»:

Президент Корпорації «Золоті Ворота» Сергій Володимирович Самусєв;

Віце-президент Корпорації «Золоті Ворота» Віктор Анатолійович Ящук.

Кількість співробітників - 5000 осіб. Початок діяльності - 1993 рік.

У 2008 році Корпорація стала лідером рейтингу «ТОР 100. Кращі компанії України» у галузі промислового та комерційного будівництва».

02660 Україна, м. Київ, вул. Магнітогорська, 1,

Контактна особа: Дмитро Бачевський +38 (044) 498-24-00, +38 (067) 247-99-93, Dmitrij.Bachevskij@zv.com.ua

Публікується на правах реклами


Топ-оголошення

70 кв.м в новострое в припарковой зоні
"нагорный", 2 кімнати 70/-/- кв.м 8, 78 000$, 70 кв.м в новострое в парковій зоні, спланована: ...

Квартири > Продам > Дніпро > Центральний р-н

Продам. Дом 230 м.кв. 10 соток. Березановка, ул.Минусинская.
Мінусинська вул., 5 і більше кімнат, 230 кв.м, 10 соток, 88 000$, Продам. Дом 230 м.кв. 10 соток. ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Дніпро > Амур-Нижньодніпровьский р-н

Топ-оголошення

Красивая 2-комнатная квартира с мебелью
Котовского, 2 комнаты, 50/30/9 кв.м, 2/9, 36 500$, Код 827513 Светлая уютная квартира на втором этаже ...

Квартири > Продам > Одеса > Суворівський р-н

Продам 1к квартиру возле метро Лесная /10 мин.пешком/
Лесной массив, Шолом-Алейхема ул., 17-Б, 4 комнаты, 48/24/9 кв.м, 2/16, 52 000$, Большая просторная ...

Квартири > Продам > Київ > Деснянський р-н

Продажа 48.11 кв.м вид на озеро Вырлица ул.Ревуцкого 54 м.Харьковская
Позняки, Ревуцкого ул., 54, 1 комната, 48/18/18 кв.м, 9/25, 61 000$, ЖК Ревуцкий, ул.Ревуцкого 54, ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н