Вся нерухомість > Статті. Аналітика > Весна 2010 - найкращий час для купівлі квартири в ЖК «Парковий»
↑ До списку статей 

Весна 2010 - найкращий час для купівлі квартири в ЖК «Парковий»

15 березня 2010

 

Першу секцію будинку, що входить до складу житлового комплексу «Парковий», компанія НБК має намір здати 30 березня.

На відміну від багатьох будівельних компаній, які через брак коштів заморозили свої будівництва, компанія НБК за допомогою гнучкої цінової політики змогла залучити ресурси для добудови своїх об'єктів. Це дозволило відновити будівництво секції 26-1 минулого літа, і вже 30 березня компанія планує її здати. Крім того, перед Новим роком НБК відновила будівництво секцій 26-2 і 26-3 - їх забудовник має намір завершити в IV кварталі поточного року.

Секції, що будуються сьогодні, входять до складу великого житлового комплексу, розташованого в столичному районі Борщагівка: територія «Паркового», площа якого перевищує 7 га, розташована недалеко від проспекту 50-річчя Жовтня. Вона межує з бульваром Кольцова, вулицею Картвелішвілі і впритул примикає до парку «Юність». Крім житла, розрахованого більш ніж на 4,2 тис. чол., майбутній комплекс вміщатиме офісні та торгові приміщення, а також об'єкти соціальної інфраструктури. У ньому буде організована єдина система управління експлуатацією ЖКГ, що несе для мешканців такі вигоди, як відмінний стан інженерних комунікацій, своєчасний зовнішній і внутрішній ремонт будівель, чистоту і порядок, безперервне функціонування всіх систем життєдіяльності. А розташування комплексу поруч з парком дозволить його мешканцям здійснювати прогулянки і насолоджуватися чистим повітрям недалеко від свого будинку.

При будівництві житлових будинків «Паркового» компанія НБК застосовує монолітно-каркасну технологію. Для зовнішніх стін використовуються керамічні 250-міліметрові блоки з вентильованою фасадною системою «Краспан», оштукатурені з внутрішньої сторони квартири. Перегородки і внутрішні стіни виконуються з керамічних блоків та цегли (для туалетів і ванних кімнат). Вікна встановлюються металопластикові, з подвійним склопакетом і підвіконнями. В якості підготовки для підлоги в квартирах виконується цементно-піщана стяжка, а в санвузлах - гідроізоляція. У результаті покупець отримує якісне житло, що, завдяки ситуації, що склалася, він може придбати за досить привабливою ціною. Адже вартість житла в «Парковому» сьогодні порівнянна з вартістю зношеної «вторинки».

Приміром, у лютому ціна квадратного метра в секції 26-1 становила всього 8550 грн. З початку березня, коли будівництво цієї секції вийшло на завершальну стадію, вартість квартир у ній зросла до 10925 грн за кв.м, але навіть ця цифра нижча, ніж у компаній, які пропонують житло в новобудовах аналогічного класу і з меншим ступенем готовності. «Сьогодні ще є можливість придбати якісне житло за ціною від 8300 грн за кв.м в секціях № 2 (квартири від 82 кв.м) і № 3 (від 102 кв.м), які добудовуються, але з наближенням термінів здачі ціна буде наближатися до ринкової», - повідомив Дмитро Шостя, керівник відділу продажів НБК.

Публікується на правах реклами

Марія Берест, realt.aviso.ua

 


Топ-оголошення

Магазин техники, мебели в ТЦ. Общая площадь 501 м2.
Печерськ, 501 кв.м, 15 000$/місяць, Сдам магазин техники, мебели в ТЦ. Общая площадь 501 м2. Возможно ...

Торговельні приміщення > Здам > Київ > Печерський р-н

Продам 1-ком.кв. ул.Толбухина/ЖК "Омега".
Чубаївка, 1 кімната, 43/14/18 кв.м, 22/24, 67 000$, Продам 1-ком.кв. ул.Толбухина/ЖК "Омега". 22/24 ...

Квартири > Продам > Одеса > Київський р-н

Топ-оголошення

Земельный участок в Карпатах 200 м горнолыжный подъемник 30 соток
30 соток, 10 000$, Продается земельный участок в живописном месте Карпат, с. Верхнее. 200 метров - ...

Земельні ділянки > Продам > Львівська обл. > Турківський р-н > Верхнє

Будинок у Карпатах
4 кімнати, 200 кв.м, 24 соток, 63 000$, Західна частина України, зараз є безпечною для проживання та ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Львівська обл. > Сколівський р-н > Гребенів

9 +1.5 соток з виходом до Затоки Десни в с. Пушок, СТ ВЕГА
Веговская, 10 соток 30 000$, 9з + 1.5 з (берегова лінія), фактично 10.5 соток з виходом на Затоку ...

Земельні ділянки > Продам > Київська обл. > Броварський р-н > Пуховка