Вся нерухомість > Статті. Аналітика > «Новопечерські Липки» - найкращий житловий комплекс України 2012 року!
↑ До списку статей 

«Новопечерські Липки» - найкращий житловий комплекс України 2012 року!

19 березня 2012

5 березня 2012 р. пройшло офіційне нагородження переможців четвертого всеукраїнського незалежного конкурсу житлової нерухомості «Житло-2012», проведеного консалтинговою компанією «РеалЕкспо».

Експертне журі конкурсу, до складу якого увійшли заступник голови Комітету з питань будівництва, містобудування, житлово-комунального господарства та регіональної політики ВРУ Юрій Сербін, голова Ради директорів Конфедерації будівельників України Лев Парцхаладзе, президент Асоціації «Земельна спілка України» Андрій Кошиль, президент Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України Сергій Злидень, гендиректор інституту «Міськцівільпроект» Євген Лішанський і директор консалтингової компанії «РеалЕкспо» Віктор Коваленко, визначало кращі компанії, які володіють передовими технологіями, сприяють будівництву житла і розвитку ринку нерухомості України.

Житловий квартал «Новопечерські Липки», реалізований компанією UDP, удостоївся найвищої нагороди - «Гран-прі», в номінації «Кращий житловий комплекс України 2012 року»!

«Визнання експертів ринку - це додаткове підтвердження якості реалізованого нами продукту, його успішності і затребуваності на ринку, - зазначила начальник служби маркетингу і продажів житлового комплексу «Новопечерські Липки» Олеся Перчак. - Перемога в номінації «Кращий житловий комплекс Україна 2012 року» - це нагорода жителів «Новопечерських Липок», які можуть пишатися місцем, в якому живуть».

Варто відзначити, що це не перша перемога житлового кварталу в різних конкурсах. Так, ЖК «Новопечерські Липки» є переможцем Третього всеукраїнського незалежного конкурсу житлової нерухомості «Житло-2010» в номінації «Кращий житловий комплекс України», визнаний кращим житловим комплексом України 2011 року, за підсумками опитування, проведеного серед читачів порталу Building.ua, входить до трійки найкращих об'єктів елітної / міської нерухомості за результатами всеукраїнської премії Luxury Lifestyle Awards 2009/2010 рр., є найкращим житловим комплексом 2010р. на думку рейтингового видання «Гвардія» та інших спеціалізованих ЗМІ.

Житловий квартал бізнес-класу «Новопечерські Липки» займає площу більше 19 га в історичному, культурному і діловому центрі Києва. Більше 6 га території відведено під зелені зони.

У 2010 р. відбулося відкриття I-ї черги, яка складається з 4 будинків і Британської міжнародної школи. Активно ведуться роботи з будівництва II черги, відкриття заплановано в травні 2012 р.

По праву вважається найзеленішим кварталом з найбільш розвиненою інфраструктурою, який включає торгові, розважальні, спортивні та соціальні об'єкти.

У житловому кварталі «Новопечерські Липки» створене все необхідне для комфортного життя кожного жителя: ресторан, кав'ярня, продуктові та продовольчі магазини, відділення банку, аптека, медичний кабінет, сучасні дитячі майданчики, SPA-салон, фітнес-центр, басейн, спортивний майданчик, поле для міні-футболу, тенісні корти, Будинок дитячої творчості, центр айкідо, художня галерея та Британська міжнародна школа.

Окрасою кварталу «Новопечерські Липки» є власний ландшафтний парк «Сади Світу» (площа 0,71 га). Завдяки розбивці парку на тематичні зони, вдалося створити географічні куточки Японії, Франції та Голландії. У кожній із зон представлені дерева, чагарники і квіти, характерні цим регіонам світу.

Для безпеки жителів в «Новопечерських Липках» працює цілодобова система охорони з контролем доступу до території будинку, відеоспостереження усередині кварталу, вхідних групах та паркінгу.

Доступ на територію кварталу і в будинку здійснюється за електронно-картковою системою.

Довідка: Інвестиційно-девелоперська компанія UDP - лідер на ринку девелопменту та будівництва Києва.

З 2002 року компанія здійснює управління проектами нерухомості, забезпечуючи весь цикл їх розвитку: від землевідведення до будівництва, від архітектурної ідеї до передачі ключів власнику квартири. Всі проекти компанії націлені на забезпечення комфортного життя в мегаполісі, передбачаючи комплексний розвиток міських територій. Серед значимих проектів компанії: квартал «Новопечерські Липки», ЖК «Паркове Місто», МФК Riverstone, одеський клубний будинок Maristella і ТРЦ Ocean Plaza.

realt.aviso.ua


Топ-оголошення

15/17 м2 у прохідному місці ДРІМ ТАУН під манікюр/копіцентр Оболонський
Оболонь, Оболонський просп., 16, 17 кв.м, 5 000грн/рік, 5/17 м2 у прохідному місці ДРІМ ТАУН під ...

Сфера обслуговування > Здам > Київ > Оболонський р-н

Продаж 2-хкімнатних, ул.Полесская же/би 1 ЖК ВУДСТОРИЯ Без %
Нова Дарниця, Поліська вул. 6, 2 кімнати 78/36/12 кв.м 9/25, 61 000$, Продаж квартир 72.85 /29.72/ ...

Квартири > Продам > Київ > Дарницький р-н

Топ-оголошення

Продажа 1- комнатных ул.Ломоносова ж/б 16 ЖК Эврика
Голосеево, 1 комната, 39/18/9 кв.м, 14/25, 23 000$, м.ВДНХ ЖК Эврика ж/б 16 ., 14/25 п 38.62/17/8- ...

Квартири > Продам > Київ > Голосіївський р-н

Продаж 3к апартаментів в ЖК "апарт-комплекс Пуща Водиця", Цісик 32, Пуща-Водиця, Оболонський район.
Пуща-Водиця, Квітки Цісик (Гамарника) вул., 32, 3 кімнати, 73/46/19 кв.м, 4/5, 84 000$, Продаж 3к ...

Квартири > Продам > Київ > Оболонський р-н

Продам будинок VIP рівня на Нивках
Нивки, Тешебаева вул. 57, 5 і більш за кімнати, 210 кв.м, 6 соток 600 000$, Продаж будинку (ОСЗ), ...

Будинки. Котеджі. Дачі > Продам > Київ > Шевченківський р-н